Kristalproducent Swarovski brengt een collectie horloges op de markt. De lijn werd voorgesteld in het, hoe kan het ook anders, Zwitserse Bazel.

Het aanbod bestaat uit vijfenveertig modelletjes en is onderverdeeld in vijf categorieÃ"n. De collectie biedt een volledig gamma polshorloges in verscheidene stijlen: horloges bezet met Swarovski-kristallen, rond, hoekig of wat meer verfijnd. De uurwerken combineren de kwaliteit van "Swiss-made" horloges met de "elegantie en luxe die Swarovski voorstaat".

Samen met deze nieuwe lijn werden ook speciale creaties voorgesteld. Zo zal het model 'Baguette' verschijnen in een gelimiteerde en genummerde editie ter gelegenheid van het Festival van Cannes.

Ruth Vanden Berghe

Kristalproducent Swarovski brengt een collectie horloges op de markt. De lijn werd voorgesteld in het, hoe kan het ook anders, Zwitserse Bazel.Het aanbod bestaat uit vijfenveertig modelletjes en is onderverdeeld in vijf categorieÃ"n. De collectie biedt een volledig gamma polshorloges in verscheidene stijlen: horloges bezet met Swarovski-kristallen, rond, hoekig of wat meer verfijnd. De uurwerken combineren de kwaliteit van "Swiss-made" horloges met de "elegantie en luxe die Swarovski voorstaat".Samen met deze nieuwe lijn werden ook speciale creaties voorgesteld. Zo zal het model 'Baguette' verschijnen in een gelimiteerde en genummerde editie ter gelegenheid van het Festival van Cannes.Ruth Vanden Berghe