De Vlaamse styliste Lien Degol werkt momenteel aan haar tweede boek ' De juiste look op elke leeftijd'. Daarvoor is ze op zoek naar vrouwen tussen 25 en 75 jaar die een volledige make-over durven aan te gaan inclusief visagiste, kapper en uiteraard met styliste Lien.

Wil je zelf deelnemen of wil je iemand anders inschrijven, kom dan naar de castingdag in Wijnegem Shopping Center op 27 april van 11u tot 17u. Inschrijven doe je door een foto, motivatie en je gegevens (maten, lengte en gewicht) te mailen voor 22 april naar lien.degol@vanhalewyck.be. Wie weet komt jouw make-over wel in de nieuwe stijlgids van Lien. (RDM)

De Vlaamse styliste Lien Degol werkt momenteel aan haar tweede boek ' De juiste look op elke leeftijd'. Daarvoor is ze op zoek naar vrouwen tussen 25 en 75 jaar die een volledige make-over durven aan te gaan inclusief visagiste, kapper en uiteraard met styliste Lien. Wil je zelf deelnemen of wil je iemand anders inschrijven, kom dan naar de castingdag in Wijnegem Shopping Center op 27 april van 11u tot 17u. Inschrijven doe je door een foto, motivatie en je gegevens (maten, lengte en gewicht) te mailen voor 22 april naar lien.degol@vanhalewyck.be. Wie weet komt jouw make-over wel in de nieuwe stijlgids van Lien. (RDM)