Uitgever Condé Nast opent de Condé Nast College of Fashion & Design. De school opent haar deuren in januari in Londen en biedt opleidingen aan op het gebied van mode en design. Dat meldt vogue.nl.

Modeliefhebbers kunnen zich inschrijven voor volledige opleidingen of modecursussen. Zo is er het Vogue Fashion Foundation Diploma, een opleiding van een jaar die eindigt met een VOGUE-diploma. Daarnaast zijn er kortere, maar intensieve modecursussen te volgen.??

Naast klaslokalen wordt het college uitgerust met een expositieruimte. Studenten, gastontwerpers, stylisten en insiders uit de mode-industrie beslissen welk werk er tentoongesteld gaat worden. ??

De school zelf komt in een gloednieuw gebouw aan 16-17 Greek Street te zitten, middenin Soho. "Het is altijd mijn ambitie geweest om het college op loopafstand van het Vogue House - de Condé Nast headquarters - te vestigen," vertelt Susie Forbes, directeur van de universiteit. (RDM)

Uitgever Condé Nast opent de Condé Nast College of Fashion & Design. De school opent haar deuren in januari in Londen en biedt opleidingen aan op het gebied van mode en design. Dat meldt vogue.nl. Modeliefhebbers kunnen zich inschrijven voor volledige opleidingen of modecursussen. Zo is er het Vogue Fashion Foundation Diploma, een opleiding van een jaar die eindigt met een VOGUE-diploma. Daarnaast zijn er kortere, maar intensieve modecursussen te volgen.?? Naast klaslokalen wordt het college uitgerust met een expositieruimte. Studenten, gastontwerpers, stylisten en insiders uit de mode-industrie beslissen welk werk er tentoongesteld gaat worden. ?? De school zelf komt in een gloednieuw gebouw aan 16-17 Greek Street te zitten, middenin Soho. "Het is altijd mijn ambitie geweest om het college op loopafstand van het Vogue House - de Condé Nast headquarters - te vestigen," vertelt Susie Forbes, directeur van de universiteit. (RDM)