In het boek 'Made for Love' heeft Amélie O. stijlvol design met een erotisch kantje gebundeld.

Amélie O. staat vooral gekend om haar sekscolumns in diverse magazines. Daarom was zij de ideale persoon om een selectie design met een erotisch kantje samen te stellen. Of beter, Els De Pauw was de ideale persoon. Want zij is de dame achter Amélie.

Onze hedendaagse maatschappij is doordrongen van seksualiteit. Niet verwonderlijk dus dat ook heel wat designers vorm hebben gegeven aan seksspeeltjes of seks geïntroduceerd hebben in hun ontwerpen.

Daarom ging Amélie O. op zoek naar ontwerpen die kwaliteit en een zekere flair combineren met iets ondeugends. Dat leverde een rijk arsenaal aan onder andere meubels, accessoires en sensuele seksspeeltjes op. Bij de ontwerpers van 'Made for Love' duiken enkele bekende namen zoals Mattali Crasset, Michael Young en Marc Newson op.

Elien Haentjens

In het boek 'Made for Love' heeft Amélie O. stijlvol design met een erotisch kantje gebundeld. Amélie O. staat vooral gekend om haar sekscolumns in diverse magazines. Daarom was zij de ideale persoon om een selectie design met een erotisch kantje samen te stellen. Of beter, Els De Pauw was de ideale persoon. Want zij is de dame achter Amélie. Onze hedendaagse maatschappij is doordrongen van seksualiteit. Niet verwonderlijk dus dat ook heel wat designers vorm hebben gegeven aan seksspeeltjes of seks geïntroduceerd hebben in hun ontwerpen. Daarom ging Amélie O. op zoek naar ontwerpen die kwaliteit en een zekere flair combineren met iets ondeugends. Dat leverde een rijk arsenaal aan onder andere meubels, accessoires en sensuele seksspeeltjes op. Bij de ontwerpers van 'Made for Love' duiken enkele bekende namen zoals Mattali Crasset, Michael Young en Marc Newson op. Elien Haentjens