Wie aan betaalbare prijzen een stuk op de kop wil tikken van een Hasseltse ontwerper moet op 24 oktober in het Modemuseum van Hasselt zijn. In de centrale hal heeft daar dan voor het eerst een "gigastockverkoop" plaats. De betere Hasseltse boetieks doen er hun overtollige voorraad van de hand.

Onder andere Stijn Helsen, Art of Vantiy, Bond, Chris Style en Michael Verheyden zijn van de partij. Wel voldoende cash meebrengen, want betalen met de kaart kan niet.

Het is misschien ook een uitgelezen kans om op het nippertje de succesvolle expositie "In Her Shoes" nog te bezoeken, want deze tentoonstelling loopt tot en met zondag 8 november.

AH.

Stockverkoop Modemuseum Hasselt, Gasthuisstraat 11, 24 oktober 10-18 uur. Toegang inclusief tentoonstelling In her Shoes 3 euro.

Wie aan betaalbare prijzen een stuk op de kop wil tikken van een Hasseltse ontwerper moet op 24 oktober in het Modemuseum van Hasselt zijn. In de centrale hal heeft daar dan voor het eerst een "gigastockverkoop" plaats. De betere Hasseltse boetieks doen er hun overtollige voorraad van de hand. Onder andere Stijn Helsen, Art of Vantiy, Bond, Chris Style en Michael Verheyden zijn van de partij. Wel voldoende cash meebrengen, want betalen met de kaart kan niet.Het is misschien ook een uitgelezen kans om op het nippertje de succesvolle expositie "In Her Shoes" nog te bezoeken, want deze tentoonstelling loopt tot en met zondag 8 november. AH. Stockverkoop Modemuseum Hasselt, Gasthuisstraat 11, 24 oktober 10-18 uur. Toegang inclusief tentoonstelling In her Shoes 3 euro.