Chanel deed het al eerder, maar nu komt ook het Italiaanse modehuis Fendi met een designerfiets op de markt. Voor het ontwerp van dit modieuze transportmiddel deed Fendi beroep op het talent van (Chanel-baas) Karl Lagerfeld.

De 'Abici Amante Donna' - zo werd de fiets genoemd - verschijnt in twee versies. Het eerste model, voorzien van lederen accessoires zoals het GPS-zakje en een afneembare tas, kost 5900 dollar. Het tweede model - nog luxueuzer - kost maar liefst 9500 dollar en is uitgerust met fietstassen in bont.

Tenzij u de weg te voet wil vervolgen, laat u dit kostbare transportmiddel best niet onbewaakt achter.

Ruth Vanden Berghe

Chanel deed het al eerder, maar nu komt ook het Italiaanse modehuis Fendi met een designerfiets op de markt. Voor het ontwerp van dit modieuze transportmiddel deed Fendi beroep op het talent van (Chanel-baas) Karl Lagerfeld.De 'Abici Amante Donna' - zo werd de fiets genoemd - verschijnt in twee versies. Het eerste model, voorzien van lederen accessoires zoals het GPS-zakje en een afneembare tas, kost 5900 dollar. Het tweede model - nog luxueuzer - kost maar liefst 9500 dollar en is uitgerust met fietstassen in bont.Tenzij u de weg te voet wil vervolgen, laat u dit kostbare transportmiddel best niet onbewaakt achter.Ruth Vanden Berghe