De vijfde editie van de fotowedstrijd 'Weekend Photo Award 2013', georganiseerd door de redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend, in samenwerking met Photo Gallery asbl/vzw, de wijnen Chablis en de topmerken Leica, Tamron en Lowepro, had als thema 'Pure Vision': puur - helder - eenvoud.

De projecten moesten ten laatste op 17 maart 2013, middernacht ingestuurd zijn. De officiële bekendmaking van de resultaten en de prijsuitreiking vinden plaats op donderdag 2 mei in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen in Brussel.

De foto's van de 10 laureaten van deze 5de editie worden tentoongesteld in de galerij( de 3 eerste prijzen + Prijs 'Pure Chablis' - op groot formaat) en in de Photo Gallery asbl/vzw (de 6 andere prijzen).

Stem NU voor de publieksprijs en win een krasbiljet WIN FOR LIFE.

De vijfde editie van de fotowedstrijd 'Weekend Photo Award 2013', georganiseerd door de redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend, in samenwerking met Photo Gallery asbl/vzw, de wijnen Chablis en de topmerken Leica, Tamron en Lowepro, had als thema 'Pure Vision': puur - helder - eenvoud. De projecten moesten ten laatste op 17 maart 2013, middernacht ingestuurd zijn. De officiële bekendmaking van de resultaten en de prijsuitreiking vinden plaats op donderdag 2 mei in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen in Brussel. De foto's van de 10 laureaten van deze 5de editie worden tentoongesteld in de galerij( de 3 eerste prijzen + Prijs 'Pure Chablis' - op groot formaat) en in de Photo Gallery asbl/vzw (de 6 andere prijzen). Stem NU voor de publieksprijs en win een krasbiljet WIN FOR LIFE.