In je eigen virtuele winkelstraat geef je een plekje aan je online ontdekkingen of de originele webshops uit het aanbod van Les étalages. Op die manier ben je slechts, al is dat minder voor het saldo van je bankkaart, een klik verwijderd van leuke shopadresjes. Bovendien zal je virtueel kunnen flaneren in de winkelstraten van je vrienden, van inspirerende bloggers of andere fashionshopaholics.

Uit een onderzoek van BeCommerce blijkt dat elke dag in België 14 webshops hun virtuele deuren openen. Ondertussen hebben al meer dan 6.7 miljoen Belgen online geshopt, nog steeds minder dan onze noorderburen, we zijn echter wel aan een achtervolging begonnen. Les étalages wil de kleine, originele, inspirerende online boetiekjes een duwtje in de rug geven.

Webshops kunnen zich aanmelden om in het uitstalraam van Les étalages, en misschien in de persoonlijke shopstraten van surfers, te belanden. Binnenkort zal het bovendien ook mogelijk zijn voor webshops om hun eigen etalage te ontwikkelen, waarin ze bijvoorbeeld seizoensgebonden aanbiedingen als kerstkadootjes in de schijnwerpers kunnen plaatsen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op hun website. (AB)

In je eigen virtuele winkelstraat geef je een plekje aan je online ontdekkingen of de originele webshops uit het aanbod van Les étalages. Op die manier ben je slechts, al is dat minder voor het saldo van je bankkaart, een klik verwijderd van leuke shopadresjes. Bovendien zal je virtueel kunnen flaneren in de winkelstraten van je vrienden, van inspirerende bloggers of andere fashionshopaholics. Uit een onderzoek van BeCommerce blijkt dat elke dag in België 14 webshops hun virtuele deuren openen. Ondertussen hebben al meer dan 6.7 miljoen Belgen online geshopt, nog steeds minder dan onze noorderburen, we zijn echter wel aan een achtervolging begonnen. Les étalages wil de kleine, originele, inspirerende online boetiekjes een duwtje in de rug geven. Webshops kunnen zich aanmelden om in het uitstalraam van Les étalages, en misschien in de persoonlijke shopstraten van surfers, te belanden. Binnenkort zal het bovendien ook mogelijk zijn voor webshops om hun eigen etalage te ontwikkelen, waarin ze bijvoorbeeld seizoensgebonden aanbiedingen als kerstkadootjes in de schijnwerpers kunnen plaatsen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op hun website. (AB)