Model Chrissy Teigen volgt een gezond eetpatroon omdat haar werkgever, Sports Illustrated, geen te magere modellen wil. Dat schrijft The Huffington Post.
In een televisie-interview met The Huffington Post spreekt het Amerikaanse model Chrissy Teigen over haar eetgewoonten en die van andere catwalkmodellen. Ze vertelt dat ze zelf totaal geen druk voelt om af te vallen, wat vrij uniek is in het modellenwereldje. Volgens haar heeft ze veel geluk met haar werkgever, het sportmagazine Sports Illustrated, dat graag sexy modellen op de cover zet.

"Ze zijn doodsbang dat de modellen zouden vermageren en niet meer sexy zouden zijn. Ik ben gelukkig niet het soort model dat over de catwalks van Milaan loopt en daarom kan ik nog genieten van lekker eten. Ik heb medelijden met meisjes die altijd mager moeten zijn voor hun catwalkwerk. Gelukkig gaan we naar een nieuw modebeeld, althans dat zeggen ze, waar een voluptueuzer figuur normaal is. Maar om eerlijk te zijn zou ik geen zandloperfiguur kunnen krijgen, zelfs als ik het probeerde", aldus Chrissy, die verloofd is met zanger John Legend.

Ze wil hiermee duidelijk maken dat Sports Illustrated vaak gezondere vrouwen zoals Kate Upton op de cover zet, terwijl de luxemerken niet eens catwalkmaten maken voor iets vollere modellen. Chrissy is bovendien een voorstander van gezond eten en heeft haar eigen foodblog. Binnenkort is ze te zien op de Amerikaanse kookzender 'Cooking Special' om haar trouwmenu uit de doeken te doen. Eerder stelde ze haar bekende vriendje John Legend al voor het ultimatum 'trouw met me in 2013 of ik verlaat je'. (AV)

Model Chrissy Teigen volgt een gezond eetpatroon omdat haar werkgever, Sports Illustrated, geen te magere modellen wil. Dat schrijft The Huffington Post. In een televisie-interview met The Huffington Post spreekt het Amerikaanse model Chrissy Teigen over haar eetgewoonten en die van andere catwalkmodellen. Ze vertelt dat ze zelf totaal geen druk voelt om af te vallen, wat vrij uniek is in het modellenwereldje. Volgens haar heeft ze veel geluk met haar werkgever, het sportmagazine Sports Illustrated, dat graag sexy modellen op de cover zet. "Ze zijn doodsbang dat de modellen zouden vermageren en niet meer sexy zouden zijn. Ik ben gelukkig niet het soort model dat over de catwalks van Milaan loopt en daarom kan ik nog genieten van lekker eten. Ik heb medelijden met meisjes die altijd mager moeten zijn voor hun catwalkwerk. Gelukkig gaan we naar een nieuw modebeeld, althans dat zeggen ze, waar een voluptueuzer figuur normaal is. Maar om eerlijk te zijn zou ik geen zandloperfiguur kunnen krijgen, zelfs als ik het probeerde", aldus Chrissy, die verloofd is met zanger John Legend. Ze wil hiermee duidelijk maken dat Sports Illustrated vaak gezondere vrouwen zoals Kate Upton op de cover zet, terwijl de luxemerken niet eens catwalkmaten maken voor iets vollere modellen. Chrissy is bovendien een voorstander van gezond eten en heeft haar eigen foodblog. Binnenkort is ze te zien op de Amerikaanse kookzender 'Cooking Special' om haar trouwmenu uit de doeken te doen. Eerder stelde ze haar bekende vriendje John Legend al voor het ultimatum 'trouw met me in 2013 of ik verlaat je'. (AV)