Het Amerikaanse First Warning Systems ontwikkelde een revolutionaire sportbeha die de allereerste tekenen van borstkanker belooft op te kunnen sporen.

Door gebruik te maken van warmtesensoren die minimale temperatuurverschillen blootleggen en een innovatieve technologie die de bloedstroom opmeet, zou de beha de kankercellen reeds in een vroeg stadium kunnen detecteren. Tijdens het dragen van de beha, verzamelen de warmtesensoren automatisch gegevens over het lichaam. Deze gegevens worden naar je computer of mobiel apparaat gestuurd voor een grondige analyse en vertellen je vervolgens of je al dan niet een dokter dient te raadplegen.

Indien de bh wel degelijk kan wat First Warning beweert, zou deze revolutionaire sportbeha dus wel eens een medische doorbraak kunnen betekenen. Voortijdige opsporing is immers nog steeds de sleutel tot succes bij de behandeling van borstkanker. Er is voorlopig nog geen reactie van de medische sector op deze nieuwe technologie. (LJ)

Het Amerikaanse First Warning Systems ontwikkelde een revolutionaire sportbeha die de allereerste tekenen van borstkanker belooft op te kunnen sporen.Door gebruik te maken van warmtesensoren die minimale temperatuurverschillen blootleggen en een innovatieve technologie die de bloedstroom opmeet, zou de beha de kankercellen reeds in een vroeg stadium kunnen detecteren. Tijdens het dragen van de beha, verzamelen de warmtesensoren automatisch gegevens over het lichaam. Deze gegevens worden naar je computer of mobiel apparaat gestuurd voor een grondige analyse en vertellen je vervolgens of je al dan niet een dokter dient te raadplegen. Indien de bh wel degelijk kan wat First Warning beweert, zou deze revolutionaire sportbeha dus wel eens een medische doorbraak kunnen betekenen. Voortijdige opsporing is immers nog steeds de sleutel tot succes bij de behandeling van borstkanker. Er is voorlopig nog geen reactie van de medische sector op deze nieuwe technologie. (LJ)