De Franse luxehotelketen Sofitel organiseert vanaf 24 oktober de fototentoonstelling Limelight op zes verschillende locaties, in samenwerking met de Parijse galerij Polka.

Met de tentoonstelling wil Sofitel de Franse cultuur in de kijker zetten door enkele toonaangevende figuren voor de lens te plaatsen van bekende fotografen. Marc Riboud, Jean-Marie Périer, Derek Hudson en Sébastien Mick mochten de beelden vastleggen en kregen onder meer Brigitte Bardot, Jeff Koons en Yves Saint Laurent voor hun lens.

De tentoonstelling gaat van start in Brussel en zal dan te zien zijn in heel Europa en het Midden-Oosten.

De locaties van Limelight:

- België: Sofitel Brussels Le Louise: van 24 oktober tot 21 december 2012

- Verenigd Koninkrijk: Sofitel London St James: van 7 januari tot 17 maart 2013

- Duitsland: Sofitel Munich Bayerpost: van 1 april tot 10 juni 2013

- Italië: Sofitel Rome Villa Borghese: van 28 juni tot X6 september 2013

- Hongarije: Sofitel Budapest Chain Bridge: van 24 september tot 3 december 2013

- Verenigde Arabische Emiraten: Sofitel Abu Dhabi Corniche: van 21 december 2013 tot 1 maart 2014

De Franse luxehotelketen Sofitel organiseert vanaf 24 oktober de fototentoonstelling Limelight op zes verschillende locaties, in samenwerking met de Parijse galerij Polka. Met de tentoonstelling wil Sofitel de Franse cultuur in de kijker zetten door enkele toonaangevende figuren voor de lens te plaatsen van bekende fotografen. Marc Riboud, Jean-Marie Périer, Derek Hudson en Sébastien Mick mochten de beelden vastleggen en kregen onder meer Brigitte Bardot, Jeff Koons en Yves Saint Laurent voor hun lens. De tentoonstelling gaat van start in Brussel en zal dan te zien zijn in heel Europa en het Midden-Oosten.