Voor u wit wegdraait, weet dan dat de meeste dierenvoeding aan strenge controles wordt onderworpen: de kans is zelfs groot dat in Fifi's blikvoer minder rommel zit dan in uw diepvriesmaaltijd.

Ongezond is het eten van dierenvoeding dus zeker niet, maar daarom is het ook niet bepaald smakelijk. Hoewel sommige merken en recepten de Buzzfeed-recensenten nog kunnen overtuigen doen andere hen dan weer al kokhalzend naar de gootsteen rennen. Do try this at home, want hoe vaak staat uw geliefde vervoeter immers niet met zijn neus in ùw bord?

Voor u wit wegdraait, weet dan dat de meeste dierenvoeding aan strenge controles wordt onderworpen: de kans is zelfs groot dat in Fifi's blikvoer minder rommel zit dan in uw diepvriesmaaltijd. Ongezond is het eten van dierenvoeding dus zeker niet, maar daarom is het ook niet bepaald smakelijk. Hoewel sommige merken en recepten de Buzzfeed-recensenten nog kunnen overtuigen doen andere hen dan weer al kokhalzend naar de gootsteen rennen. Do try this at home, want hoe vaak staat uw geliefde vervoeter immers niet met zijn neus in ùw bord?