Noa Maiman, een in Israël geboren en momenteel in L.A. wonende documentairemaakster, is op Youtube een reeks filmpjes begonnen die slachtoffers van seksueel misbruik moeten helpen. Ze vertelt onderandere over haar eigen ervaringen - Maiman werd als kind meermaals misbruikt - en geeft praktisch advies.

Momenteel staan er al negen afleveringen van de bijzondere reeks online en Maiman zegt dat er nog drie zullen volgen. De maakster hoopt dat haar filmpjes andere slachtoffers even hard zullen helpen als haarzelf. Om aan te tonen hoezeer ze zelf evolueerde tijdens het maken van de filmpjes, heeft ze de naam van haar reeks namelijk gaandeweg namelijk veranderd van 'Toolkit voor het verse slachtoffer van verkrachting' naar 'Toolkit voor herstel na verkrachting'.

Bekijk hier de eerste aflevering:

(EK)

Bron: Independent

Noa Maiman, een in Israël geboren en momenteel in L.A. wonende documentairemaakster, is op Youtube een reeks filmpjes begonnen die slachtoffers van seksueel misbruik moeten helpen. Ze vertelt onderandere over haar eigen ervaringen - Maiman werd als kind meermaals misbruikt - en geeft praktisch advies. Momenteel staan er al negen afleveringen van de bijzondere reeks online en Maiman zegt dat er nog drie zullen volgen. De maakster hoopt dat haar filmpjes andere slachtoffers even hard zullen helpen als haarzelf. Om aan te tonen hoezeer ze zelf evolueerde tijdens het maken van de filmpjes, heeft ze de naam van haar reeks namelijk gaandeweg namelijk veranderd van 'Toolkit voor het verse slachtoffer van verkrachting' naar 'Toolkit voor herstel na verkrachting'. Bekijk hier de eerste aflevering:(EK)Bron: Independent