Zopas werd de trailer van de tweede 'Sex and the City'-film op het publiek losgelaten. Wij delen de trailer met u, net zoals alle mogelijke wendingen die wij al vernomen hebben over het vermeende verhaal.

Over de plot is er officieel nog niets bekend gemaakt en ook de trailer onthult weinig, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Zo wordt er gefluisterd dat hoofdrolspeelster én fashionista bij uitstek Carrie (Sarah-Jessica Parker) een kind zal krijgen met Big (Chris Noth), de liefde van haar leven waar ze aan het einde van de eerste film uiteindelijk mee in het huwelijksbootje stapte. Over hoe het kind er zal komen, doen de wildste verhalen de ronde: op natuurlijke wijze of adoptie, misschien vinden ze de baby wel in een bloemkool.

Het prille huwelijksgeluk van de twee zou overigens maar een kort leven beschoren zijn. Het koppel zou volgens geruchten van 'zij die het kunnen weten' uit elkaar gaan. Terwijl de vrijgevochten Samantha (Kim Cattrall) daarentegen in het huwelijksbootje zou stappen met haar steracteur Smith Jerrod (Jason Lewis).

Eén ding is zeker: de film zal wederom boordevol mode zitten. Dus wat het verhaal ook moge wezen, de outfits alleen zullen al meer dan de moeite waard zijn.

Op de Kinepolis website staat de film voor 2 juli 2010 geprogrammeerd.

Hanne Vandevoorde

Voor de trailer: klik hier.

Zopas werd de trailer van de tweede 'Sex and the City'-film op het publiek losgelaten. Wij delen de trailer met u, net zoals alle mogelijke wendingen die wij al vernomen hebben over het vermeende verhaal. Over de plot is er officieel nog niets bekend gemaakt en ook de trailer onthult weinig, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Zo wordt er gefluisterd dat hoofdrolspeelster én fashionista bij uitstek Carrie (Sarah-Jessica Parker) een kind zal krijgen met Big (Chris Noth), de liefde van haar leven waar ze aan het einde van de eerste film uiteindelijk mee in het huwelijksbootje stapte. Over hoe het kind er zal komen, doen de wildste verhalen de ronde: op natuurlijke wijze of adoptie, misschien vinden ze de baby wel in een bloemkool. Het prille huwelijksgeluk van de twee zou overigens maar een kort leven beschoren zijn. Het koppel zou volgens geruchten van 'zij die het kunnen weten' uit elkaar gaan. Terwijl de vrijgevochten Samantha (Kim Cattrall) daarentegen in het huwelijksbootje zou stappen met haar steracteur Smith Jerrod (Jason Lewis). Eén ding is zeker: de film zal wederom boordevol mode zitten. Dus wat het verhaal ook moge wezen, de outfits alleen zullen al meer dan de moeite waard zijn. Op de Kinepolis website staat de film voor 2 juli 2010 geprogrammeerd. Hanne VandevoordeVoor de trailer: klik hier.