In de Sint-Antoniusstraat in Antwerpen is Seven Rooms geopend, een uniek en vernieuwend winkelconcept dat design, mode en kunst samenbrengt.

De bezieler van dit nieuwe topadres is Gustav Bruynseraede, die al 20 jaar de winkel XSO openhoudt. "De 20e verjaardag van XSO vormde een moment van vreugde, maar ook van reflectie", vertelt Gustav Bruynseraede. "Samen met het Italiaans-Japanse duo Aldo Torelli en Mie Sazen bedacht ik het concept Seven Rooms."

Aldo Torelli is een internationale handelaar die momenteel in Tokyo woont samen met zijn vrouw Mie. Zij werkt al meer dan 20 jaar in de modewereld en is ook bij Seven Rooms verantwoordelijk voor de inkoop van nieuwe modemerken.

Het resultaat van deze samenwerking is een concept dat past in een ruimte van maar liefst 700 vierkante meter en waar gezelligheid en een huiselijk gevoel centraal staan. Bij het binnenkomen, wordt je opgewacht door een gastvrouw en kan je met een glaasje en hapje in de hand rustig genieten van wat de winkel te bieden heeft, zonder verdere verplichtingen.

Naast tal van mode- en accessoiremerken zoals Comme des Garçons Commes des Garçons, Prabal Gurung, JW Anderson en 2Flamingos, telt Seven Rooms ook een bibliotheek, badkamer, slaapkamer, keuken, binnentuin, bar en leefruimte. Voor de inrichting van de winkel werd er beroep gedaan op interieurarchitect Pieter Maes en nieuwemedia-kunstenaar Frederik De Wilde, die er ook zelf enkele van zijn werken tentoonstelt. (RDM)

Seven Rooms: Sint-Antoniusstraat 12 - 2000 Antwerpen

In de Sint-Antoniusstraat in Antwerpen is Seven Rooms geopend, een uniek en vernieuwend winkelconcept dat design, mode en kunst samenbrengt. De bezieler van dit nieuwe topadres is Gustav Bruynseraede, die al 20 jaar de winkel XSO openhoudt. "De 20e verjaardag van XSO vormde een moment van vreugde, maar ook van reflectie", vertelt Gustav Bruynseraede. "Samen met het Italiaans-Japanse duo Aldo Torelli en Mie Sazen bedacht ik het concept Seven Rooms." Aldo Torelli is een internationale handelaar die momenteel in Tokyo woont samen met zijn vrouw Mie. Zij werkt al meer dan 20 jaar in de modewereld en is ook bij Seven Rooms verantwoordelijk voor de inkoop van nieuwe modemerken. Het resultaat van deze samenwerking is een concept dat past in een ruimte van maar liefst 700 vierkante meter en waar gezelligheid en een huiselijk gevoel centraal staan. Bij het binnenkomen, wordt je opgewacht door een gastvrouw en kan je met een glaasje en hapje in de hand rustig genieten van wat de winkel te bieden heeft, zonder verdere verplichtingen. Naast tal van mode- en accessoiremerken zoals Comme des Garçons Commes des Garçons, Prabal Gurung, JW Anderson en 2Flamingos, telt Seven Rooms ook een bibliotheek, badkamer, slaapkamer, keuken, binnentuin, bar en leefruimte. Voor de inrichting van de winkel werd er beroep gedaan op interieurarchitect Pieter Maes en nieuwemedia-kunstenaar Frederik De Wilde, die er ook zelf enkele van zijn werken tentoonstelt. (RDM) Seven Rooms: Sint-Antoniusstraat 12 - 2000 Antwerpen