De 27-jarige moeder heeft tot nu toe gelukkig nog nooit een melanoom ontwikkeld, maar moet zich regelmatig melden bij haar dermatoloog voor opvolging en behandelingen. Om de zes tot twaalf maanden trekt Tawny naar de dermatoloog om huidkankercellen te laten verwijderen. Het resultaat van een recente behandeling kan je zien in onderstaand beeld.

'Vergeet nooit zonnecrème en kies voor een spray tan als je een bruin kleurtje wilt,' luidt het advies van Tawny. 'Je krijgt maar een huid en daar moet je zorg voor dragen. Zorg ervoor dat bruinen in de zon of onder de zonnebank er niet voor zorgt dat je je kinderen niet kan zien opgroeien.' (LP)

If anyone needs a little motivation to not lay in the tanning bed and sun here ya go! This is what skin cancer treatment...

Posted by Tawny Willoughby on Saturday, 25 April 2015
De 27-jarige moeder heeft tot nu toe gelukkig nog nooit een melanoom ontwikkeld, maar moet zich regelmatig melden bij haar dermatoloog voor opvolging en behandelingen. Om de zes tot twaalf maanden trekt Tawny naar de dermatoloog om huidkankercellen te laten verwijderen. Het resultaat van een recente behandeling kan je zien in onderstaand beeld. 'Vergeet nooit zonnecrème en kies voor een spray tan als je een bruin kleurtje wilt,' luidt het advies van Tawny. 'Je krijgt maar een huid en daar moet je zorg voor dragen. Zorg ervoor dat bruinen in de zon of onder de zonnebank er niet voor zorgt dat je je kinderen niet kan zien opgroeien.' (LP)