Als we in het straatbeeld opmerken dat een meisje wordt lastiggevallen door een opdringerige jongen, dan zullen we (of dat denken we toch) de jongen een halt proberen toe te roepen. Gebeurt dat ook als net het omgekeerde zich afspeelt?

YouTuber Adam Saleh testte het uit samen met een vriendin. De reacties van de mensen, wanneer Adam door de vrijpostige Stephanie wordt lastiggevallen, zijn opmerkelijk.

We mogen stellen dat er ondertussen al een positieve evolutie is op het vlak van seksuele intimidatie bij vrouwen. Omstaanders en voorbijgangers laten het niet zomaar gebeuren, tenzij in dit filmpje dus. Er is dus nog wat werk aan de winkel. (AB)

Als we in het straatbeeld opmerken dat een meisje wordt lastiggevallen door een opdringerige jongen, dan zullen we (of dat denken we toch) de jongen een halt proberen toe te roepen. Gebeurt dat ook als net het omgekeerde zich afspeelt? YouTuber Adam Saleh testte het uit samen met een vriendin. De reacties van de mensen, wanneer Adam door de vrijpostige Stephanie wordt lastiggevallen, zijn opmerkelijk. We mogen stellen dat er ondertussen al een positieve evolutie is op het vlak van seksuele intimidatie bij vrouwen. Omstaanders en voorbijgangers laten het niet zomaar gebeuren, tenzij in dit filmpje dus. Er is dus nog wat werk aan de winkel. (AB)