Wie op zoek is naar een tweede verblijf kan het weekend van 25 september een kijkje gaan nemen in Brussels Expo (op de Heizel). Daar heeft dan de beurs Second Place plaats, waar honderd exposanten uit de hele wereld u de verschillende mogelijkheden voorstellen.

De crisis schrikt de organisatoren niet af. Want net in tijd waarin het klassieke spaarboekje zo goed als niets meer opbrengt, blijft vastgoed een veilige keuze. Bovendien vallen er bijvoorbeeld in Florida of Spanje koopjes te rapen. Kortingen van 15 tot 30 procent zijn geen uitzondering. Wie zoekt naar een vakantieoptrekje, heeft daar trouwens maximaal zo'n 200.00O euro voor over.

De meeste Belgen preferen nog altijd een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje. Maar die vaste waarden krijgen concurrentie van nieuwe EU-landen als Bulgarije, KroatiÃ"of Hongarije.

AH.

Second Place: van vrijdag 25 tot en met zondag 17 september. Brussels Expo, paleis 3. Inkom 10 euro.

Wie op zoek is naar een tweede verblijf kan het weekend van 25 september een kijkje gaan nemen in Brussels Expo (op de Heizel). Daar heeft dan de beurs Second Place plaats, waar honderd exposanten uit de hele wereld u de verschillende mogelijkheden voorstellen.De crisis schrikt de organisatoren niet af. Want net in tijd waarin het klassieke spaarboekje zo goed als niets meer opbrengt, blijft vastgoed een veilige keuze. Bovendien vallen er bijvoorbeeld in Florida of Spanje koopjes te rapen. Kortingen van 15 tot 30 procent zijn geen uitzondering. Wie zoekt naar een vakantieoptrekje, heeft daar trouwens maximaal zo'n 200.00O euro voor over. De meeste Belgen preferen nog altijd een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje. Maar die vaste waarden krijgen concurrentie van nieuwe EU-landen als Bulgarije, KroatiÃ"of Hongarije. AH. Second Place: van vrijdag 25 tot en met zondag 17 september. Brussels Expo, paleis 3. Inkom 10 euro.