De nocturnes van de Brusselse Musea gaan binnenkort voor de negende keer van start in het Jubelparkmuseum. Elke donderdagavond kunt u tussen 17 en 22 u terecht in een zevental Brusselse musea. In totaal stellen 53 musea hun deuren open, waaronder enkele nieuwkomers als het vernieuwde Coudenberg en het Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Een bezoek aan het Sjanghai uit de twintigste eeuw is mogelijk in het Kunstcentrum van het Rood-Klooster.

Voor wie het wat interactiever wil zijn er verschillende activiteiten, zoals een dansatelier in het MIM of een workshop 'stem en beweging' in de Munt. Kinderen kunnen peperkoek bakken in de molen van Evere of kruiden ontdekken in de tuin.

U houdt uw ogen best goed open tijdens het museumbezoek want wie een vreemd voorwerp vindt, maakt kans op mooie prijs.

Van 24 september t.e.m. 17 december in Brussel.
Meer info

JoÃ"lle Verstraeten

De nocturnes van de Brusselse Musea gaan binnenkort voor de negende keer van start in het Jubelparkmuseum. Elke donderdagavond kunt u tussen 17 en 22 u terecht in een zevental Brusselse musea. In totaal stellen 53 musea hun deuren open, waaronder enkele nieuwkomers als het vernieuwde Coudenberg en het Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Een bezoek aan het Sjanghai uit de twintigste eeuw is mogelijk in het Kunstcentrum van het Rood-Klooster. Voor wie het wat interactiever wil zijn er verschillende activiteiten, zoals een dansatelier in het MIM of een workshop 'stem en beweging' in de Munt. Kinderen kunnen peperkoek bakken in de molen van Evere of kruiden ontdekken in de tuin. U houdt uw ogen best goed open tijdens het museumbezoek want wie een vreemd voorwerp vindt, maakt kans op mooie prijs.Van 24 september t.e.m. 17 december in Brussel.Meer info JoÃ"lle Verstraeten