Invest-Mobile lanceert het eerste Park-Drive concept op Europese bodem. Het originele concept laat bezoekers en inwoners van de kuststad Knokke-Heist toe om zich voortaan te verplaatsen in energiezuinige golfkarren. Het principe van Park-Drive is eenvoudig: u rijdt met uw wagen tot aan de rand van de stad, waar u hem tegen betaling kunt achterlaten op een beveiligde parking. De rest van uw parcours door Knokke-Heist kunt u vervolgens op milieuvriendelijke wijze afleggen met een trendy golfkar.

Naast het groene aspect, vormen de miniwagentjes tevens een oplossing voor het parkeerprobleem in Knokke-Heist.

De huur van een golfkar bedraagt 120 euro (parking inbegrepen) voor één dag en 380 euro voor één week. Vanaf drie dagen huur is de parking gratis.

(JJ)

Invest-Mobile lanceert het eerste Park-Drive concept op Europese bodem. Het originele concept laat bezoekers en inwoners van de kuststad Knokke-Heist toe om zich voortaan te verplaatsen in energiezuinige golfkarren. Het principe van Park-Drive is eenvoudig: u rijdt met uw wagen tot aan de rand van de stad, waar u hem tegen betaling kunt achterlaten op een beveiligde parking. De rest van uw parcours door Knokke-Heist kunt u vervolgens op milieuvriendelijke wijze afleggen met een trendy golfkar. Naast het groene aspect, vormen de miniwagentjes tevens een oplossing voor het parkeerprobleem in Knokke-Heist. De huur van een golfkar bedraagt 120 euro (parking inbegrepen) voor één dag en 380 euro voor één week. Vanaf drie dagen huur is de parking gratis. (JJ)