De 12-jarige zoon van Victoria en David Beckham toont zijn charme in de nieuwste kerstvideo van het Britse modehuis Burberry. De campagne is een ode aan Londen, de liefde en het iconische ruitenpatroon.

De jonge Romeo slaat twee verliefde zielen gade die de straten van Londen opvrolijken met een dansspektakel. De makers van de video willen hiermee verwijzen naar de Gouden Eeuw van musicals en hun fans warm maken voor de romantische kerstperiode. Het nummer 'The Way That I Live' dient als soundtrack voor de reclamevideo en werd geschreven door Ed Harcourt.

De zoon van het op een na bekendste koppel van Engeland verovert alle harten met zijn guitige lach en indrukwekkende dansmoves. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf. (LP)

De 12-jarige zoon van Victoria en David Beckham toont zijn charme in de nieuwste kerstvideo van het Britse modehuis Burberry. De campagne is een ode aan Londen, de liefde en het iconische ruitenpatroon. De jonge Romeo slaat twee verliefde zielen gade die de straten van Londen opvrolijken met een dansspektakel. De makers van de video willen hiermee verwijzen naar de Gouden Eeuw van musicals en hun fans warm maken voor de romantische kerstperiode. Het nummer 'The Way That I Live' dient als soundtrack voor de reclamevideo en werd geschreven door Ed Harcourt. De zoon van het op een na bekendste koppel van Engeland verovert alle harten met zijn guitige lach en indrukwekkende dansmoves. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf. (LP)