De cornflakesverpakking was dankzij Anya Hindmarch al hip, maar Jessica Siskin maakt nu ook de inhoud begerenswaardig. De kunstenares die opereert onder de artiestennaam Mister Krisp staat erom bekend de gekste dingen te maken met Rice Krispies Treats. De ontbijtgranen deden al dienst voor een meer smakelijke versie van Kim Kardashians Paper Mag cover, een eetbare variant van David Bowie's Ziggy Stardust en zelfs Mean Girls' Burn book werd tot leven geroepen in de vorm van granen en marshmallows.

A photo posted by misterkrisp (@mister_krisp) on

Siskin opereert bovendien onder de leuze dat iedere maaltijd beter is met Rice Krispies Treats en maakte daarom zelfs pizza, kaasschotels en chicken wings uit de suikerrijke brij.

A photo posted by misterkrisp (@mister_krisp) on

Mister Krisps sterkste punt is echter mode. Jessica Siskin werkte zeven jaar bij modelabel Elizabeth en James, en die ervaring is duidelijk merkbaar in haar vervaardiging van handtassen

A photo posted by misterkrisp (@mister_krisp) on

Of zelfs de Grammy-jurk van Rihanna.

A photo posted by misterkrisp (@mister_krisp) on

Ter ere van de Oscars vervaardigde Mr Krisp de jurken van de genomineerden voor Beste Actrice uit cornflakes. Zo herken je hieronder duidelijk Julianne Moore in Chanel Rosamund Pike in Givenchy, Reese Witherspoon in Tom Ford, Marion Cotillard in Dior en Felicity Jones in Alexander McQueen.

the 5 best actress nominees look pretty delicious. #misterkrisp #oscars #redcarpet

A photo posted by misterkrisp (@mister_krisp) on

Smakelijk!

De cornflakesverpakking was dankzij Anya Hindmarch al hip, maar Jessica Siskin maakt nu ook de inhoud begerenswaardig. De kunstenares die opereert onder de artiestennaam Mister Krisp staat erom bekend de gekste dingen te maken met Rice Krispies Treats. De ontbijtgranen deden al dienst voor een meer smakelijke versie van Kim Kardashians Paper Mag cover, een eetbare variant van David Bowie's Ziggy Stardust en zelfs Mean Girls' Burn book werd tot leven geroepen in de vorm van granen en marshmallows. Siskin opereert bovendien onder de leuze dat iedere maaltijd beter is met Rice Krispies Treats en maakte daarom zelfs pizza, kaasschotels en chicken wings uit de suikerrijke brij.Mister Krisps sterkste punt is echter mode. Jessica Siskin werkte zeven jaar bij modelabel Elizabeth en James, en die ervaring is duidelijk merkbaar in haar vervaardiging van handtassenOf zelfs de Grammy-jurk van Rihanna.Ter ere van de Oscars vervaardigde Mr Krisp de jurken van de genomineerden voor Beste Actrice uit cornflakes. Zo herken je hieronder duidelijk Julianne Moore in Chanel Rosamund Pike in Givenchy, Reese Witherspoon in Tom Ford, Marion Cotillard in Dior en Felicity Jones in Alexander McQueen.Smakelijk!