Op zondag 8 december kunnen retro- en vintagelovers terecht in Antwerpen voor een gezellige kerstmarkt op de Badboot. Naast een aanbod van mode, design en accessoires kan je ook je look een retro-feel geven bij de kapper.

Elke maand is de 'Antwerp retro pop-up market' een toffe gelegenheid om je te laten onderdompelen in nostalgische prints, retro designspullen en ecokledij. Voor de kersteditie kozen de organisatoren de Badboot als uitvalsbasis. Niet alleen een toffe plek, maar de Badboot toverde zijn zwembad enkele weken geleden opnieuw om tot een schaatspiste.

Een hele namiddag kan je dus lekker vintage- en ecoshoppen, oude muziek beluisteren, retro geïnspireerde foto's nemen, smullen van allerlei bioproducten én je haar een retrolook geven. Wie eens geen zin heeft in een kerstmarkt met jingle bells zal dus zeker zijn gading vinden op dit evenement. (AB)

Badboot, Kattendijkdok-Oostkaai 20, 2000 Antwerpen - 8 december van 12u tot 19u, inkom gratis

Op zondag 8 december kunnen retro- en vintagelovers terecht in Antwerpen voor een gezellige kerstmarkt op de Badboot. Naast een aanbod van mode, design en accessoires kan je ook je look een retro-feel geven bij de kapper.Elke maand is de 'Antwerp retro pop-up market' een toffe gelegenheid om je te laten onderdompelen in nostalgische prints, retro designspullen en ecokledij. Voor de kersteditie kozen de organisatoren de Badboot als uitvalsbasis. Niet alleen een toffe plek, maar de Badboot toverde zijn zwembad enkele weken geleden opnieuw om tot een schaatspiste.Een hele namiddag kan je dus lekker vintage- en ecoshoppen, oude muziek beluisteren, retro geïnspireerde foto's nemen, smullen van allerlei bioproducten én je haar een retrolook geven. Wie eens geen zin heeft in een kerstmarkt met jingle bells zal dus zeker zijn gading vinden op dit evenement. (AB) Badboot, Kattendijkdok-Oostkaai 20, 2000 Antwerpen - 8 december van 12u tot 19u, inkom gratis