De Amerikaanse atleten zullen om een olympische medaille strijden in een tenue van oer-Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren.

Nadat Stella McCartney de kritiek van haar Britse landsgenoten moest slikken, was het woensdag de beurt aan Ralph Lauren om zijn ontwerpen van de olympische tenues aan het grote Amerikaanse publiek voor te stellen. De Olympische Spelen worden niet alleen op de diverse sportvelden, maar ook in de modearena uitgevochten.

De kleuren van de Amerikaanse vlag

Het Amerikaanse olympisch en paralympisch team zal tijdens de Londense slotceremonie in overwegend witte outfits met subtiele rode en marineblauwe accenten gekleed gaan. Voor de openingsceremonie op 27 juli zullen de atleten andere tenues dragen, die later voorgesteld worden.

"De Olympische Spelen zijn het grootste sportevenement ter wereld en we vinden het een grote eer dat we mogen samenwerken met deze gewaardeerde groep atleten", zegt David Lauren, het hoofd van het departement reclame, marketing en communicatie, over de lancering van de collectie. (JK)

De olympische collectie werd niet alleen voor de atleten, maar ook voor de minder sportieve talenten onder ons ontworpen. De items zijn reeds verkrijgbaar op de website en vanaf volgende maand ook beschikbaar in een aantal geselecteerde winkels van het merk.

De Amerikaanse atleten zullen om een olympische medaille strijden in een tenue van oer-Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren. Nadat Stella McCartney de kritiek van haar Britse landsgenoten moest slikken, was het woensdag de beurt aan Ralph Lauren om zijn ontwerpen van de olympische tenues aan het grote Amerikaanse publiek voor te stellen. De Olympische Spelen worden niet alleen op de diverse sportvelden, maar ook in de modearena uitgevochten. De kleuren van de Amerikaanse vlag Het Amerikaanse olympisch en paralympisch team zal tijdens de Londense slotceremonie in overwegend witte outfits met subtiele rode en marineblauwe accenten gekleed gaan. Voor de openingsceremonie op 27 juli zullen de atleten andere tenues dragen, die later voorgesteld worden. "De Olympische Spelen zijn het grootste sportevenement ter wereld en we vinden het een grote eer dat we mogen samenwerken met deze gewaardeerde groep atleten", zegt David Lauren, het hoofd van het departement reclame, marketing en communicatie, over de lancering van de collectie. (JK)