De Knokse chocolatier David Maenhout, alias Chocolatier M, heeft een praline ontwikkeld op basis van paardenmelk. Hij deed dat naar aanleiding van de start van het paardenspektakel Cavalia in Knokke-Heist.

Volgens Maenhout gaat het om een primeur. Hij combineerde paardenmelk met pâte fruits van vurige bloedsinaas en donkere chocolade van Callebaut. Op de praline staat een trendy paardenkop afgebeeld.

Maenhout is met zijn paardenpraline niet aan zijn proefstuk toe. Hij experimenteerde ook al met pralines op basis van komkommer en kardemom. "Voor mij is niets te gek", aldus de chocolatier, die intussen leverancier is bij enkele toprestaurants in BelgiÃ"en Groot-BrittanniÃ".

Ann Heylens/Belga.

De Knokse chocolatier David Maenhout, alias Chocolatier M, heeft een praline ontwikkeld op basis van paardenmelk. Hij deed dat naar aanleiding van de start van het paardenspektakel Cavalia in Knokke-Heist.Volgens Maenhout gaat het om een primeur. Hij combineerde paardenmelk met pâte fruits van vurige bloedsinaas en donkere chocolade van Callebaut. Op de praline staat een trendy paardenkop afgebeeld.Maenhout is met zijn paardenpraline niet aan zijn proefstuk toe. Hij experimenteerde ook al met pralines op basis van komkommer en kardemom. "Voor mij is niets te gek", aldus de chocolatier, die intussen leverancier is bij enkele toprestaurants in BelgiÃ"en Groot-BrittanniÃ".Ann Heylens/Belga.