Met Piet is Gent een pop-up winkel rijker. In de Sint-Pietersnieuwstraat kan je nu terecht voor een leuke mix van interieurdesign, mode en bloemen. De pop-up winkel is een initiatief van het designconcept Mooddesign, dat voor de gelegenheid het mannenkledijmerk Drykorn en de bloemencreaties van Papillon uitnodigt. Het brein achter deze formule is Christophe Verbeke: "Ik ben altijd al gefascineerd geweest door sfeerschepping en inrichting", vertelt hij.

Christophe studeerde Interieurvormgeving, deed praktijkervaring op bij De Direkteurswoning en werkte daarna in de standenbouw en evenementorganisatie. Daar verfijnde hij zijn designskills en werd hij bedreven in event decoration concepts en interior design op maat. "Mijn passies voor architectuur, food, mensen, trends en design monden vandaag uit in één project; deze eigen concept store of moodshop, zoals ik hem graag noem", aldus Christophe.

In de winkel vindt je merken terug zoals het Zweedse Anki Gneib, het Duitse The Fundamental Shop en het Italiaanse Vicolopagliacorta. In Gent wordt Piet overigens de enige verdeler van merken als MA/U Studio ('The never ending table') en de shop brengt ook collecties van Piet Stockmans, Atelier Belge en Wit+Goed. Ook de hippe producten van Hay, Y a pas au feu du lac, Knot&Bow, Seletti, Savon de Marcel en Pop-Up Paris zijn bij de pop-up shop te koop. (RDM)

Piet Pop-up Store: Open in oktober - november - december 2012 / ma - vrij: van 13u tot 18.30u / zaterdag: 11u tot 18u. Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent / 0477 32 58 14 / christophe@mooddesign.be

Met Piet is Gent een pop-up winkel rijker. In de Sint-Pietersnieuwstraat kan je nu terecht voor een leuke mix van interieurdesign, mode en bloemen. De pop-up winkel is een initiatief van het designconcept Mooddesign, dat voor de gelegenheid het mannenkledijmerk Drykorn en de bloemencreaties van Papillon uitnodigt. Het brein achter deze formule is Christophe Verbeke: "Ik ben altijd al gefascineerd geweest door sfeerschepping en inrichting", vertelt hij. Christophe studeerde Interieurvormgeving, deed praktijkervaring op bij De Direkteurswoning en werkte daarna in de standenbouw en evenementorganisatie. Daar verfijnde hij zijn designskills en werd hij bedreven in event decoration concepts en interior design op maat. "Mijn passies voor architectuur, food, mensen, trends en design monden vandaag uit in één project; deze eigen concept store of moodshop, zoals ik hem graag noem", aldus Christophe. In de winkel vindt je merken terug zoals het Zweedse Anki Gneib, het Duitse The Fundamental Shop en het Italiaanse Vicolopagliacorta. In Gent wordt Piet overigens de enige verdeler van merken als MA/U Studio ('The never ending table') en de shop brengt ook collecties van Piet Stockmans, Atelier Belge en Wit+Goed. Ook de hippe producten van Hay, Y a pas au feu du lac, Knot&Bow, Seletti, Savon de Marcel en Pop-Up Paris zijn bij de pop-up shop te koop. (RDM)