PETA deelt in Detroit bontjassen uit aan daklozen. De dierenrechtenorganisatie is van mening dat bontjassen enkel gedragen mogen worden door mensen die noodgedwongen blootgesteld worden aan de vrieskou.

Detroit, een van de armste steden in Amerika, heeft momenteel te kampen met een koudegolf. De dierenrechtenorganisatie PETA heeft een inzamelactie van bontjassen gehouden om de mensen die op straat leven of geen verwarming kunnen betalen te voorzien van een exemplaar. Ook leren jassen, wollen sjaals en truien van angorawol worden uitgedeeld aan daklozen in Detroit.

'Hoewel we de dieren die werden geslacht voor hun leer en bont niet terug tot leven kunnen wekken, kunnen we de mensen die het het hardst nodig hebben wel van warmte voorzien,' legt PETA uit op hun website. (LP)

PETA deelt in Detroit bontjassen uit aan daklozen. De dierenrechtenorganisatie is van mening dat bontjassen enkel gedragen mogen worden door mensen die noodgedwongen blootgesteld worden aan de vrieskou. Detroit, een van de armste steden in Amerika, heeft momenteel te kampen met een koudegolf. De dierenrechtenorganisatie PETA heeft een inzamelactie van bontjassen gehouden om de mensen die op straat leven of geen verwarming kunnen betalen te voorzien van een exemplaar. Ook leren jassen, wollen sjaals en truien van angorawol worden uitgedeeld aan daklozen in Detroit. 'Hoewel we de dieren die werden geslacht voor hun leer en bont niet terug tot leven kunnen wekken, kunnen we de mensen die het het hardst nodig hebben wel van warmte voorzien,' legt PETA uit op hun website. (LP)