Tijdens de drukste shoppingweekends in november en december komt Atelier Veritas - het DIY-concept van Veritas - naar een aantal populaire shoppingsteden met haar "Atelier Veritas On Wheels"-caravan.

Atelier Veritas biedt een aantal items aan die je zelf ter plaatse naar jouw smaak kan personaliseren, zoals bijvoorbeeld een haarband of sjaal versieren met accessoires zoals pompons, parels, patches of strikken. Bovendien kan je in de caravan ook terecht met al je inpakproblemen.Samen met het Veritaspersoneel maak je van jouw pakje het mooiste pakje onder de kerstboom.

Het startschot van de Atelier Veritas Kersttoer wordt gegeven in Hasselt. Op zaterdag 19 november parkeert de "Atelier Veritas On Wheels"-caravan voor de eerste keer van12 tem 18 uur op het Molenpoortplein.

Waar je de caravan de daaropvolgende weekends vindt:

25 november in Leuven: late night shopping, van 16 tem 22 uur (de locatie volgt op Instagram & Facebook) 3 december in Luik: shoppingcenter Cora (Rocourt) van 12 tem 18 uur 10 december in Antwerpen: Lombardenvest van 12 tem 18 uur 17 december in Brussel: Muntplein van 12 tem 18 uur

Tijdens de drukste shoppingweekends in november en december komt Atelier Veritas - het DIY-concept van Veritas - naar een aantal populaire shoppingsteden met haar "Atelier Veritas On Wheels"-caravan.Atelier Veritas biedt een aantal items aan die je zelf ter plaatse naar jouw smaak kan personaliseren, zoals bijvoorbeeld een haarband of sjaal versieren met accessoires zoals pompons, parels, patches of strikken. Bovendien kan je in de caravan ook terecht met al je inpakproblemen.Samen met het Veritaspersoneel maak je van jouw pakje het mooiste pakje onder de kerstboom.