Hebt u bouw -of verbouwplannen en wil u dat doen op een milieuvriendelijke manier? Dan moet u zaterdag 12 en zondag 13 september zeker in de agenda aanstippen. In Tour& Taxis in Brussel heeft dan de PassiveHouse Beurs plaats. Een negentigtal gespecialiseerde standhouders verschaffen er praktische informatie over energiezuinig en passief bouwen.

Daarnaast geven lesgevers van het Passiefhuis-Platform het hele weekend lezingen om uit te leggen wat een passiefhuis -een uiterst energiezuinig huis- precies is, waarom zo'n woning comfortabel, gezond, milieuvriendelijk en financieel interessant kan zijn. Praktische vragen kunnen aan een panel van passiefhuisbewoners worden voorgelegd.

Op vrijdag 11 september is de beurs al open voor professionelen uit de bouwwereld. Dan worden tijdens een congres de nieuwste evoluties op het vlak van passief bouwen toegelicht.

AH.

Zaterdag 12 en zondag 13 september. 10 tot 18u in Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Tour et Taxis. Alle info op: www.passivehouse.be. Inschrijvingen symposium: shop.passiefhuisplatform.be Toegang: gratis.

Hebt u bouw -of verbouwplannen en wil u dat doen op een milieuvriendelijke manier? Dan moet u zaterdag 12 en zondag 13 september zeker in de agenda aanstippen. In Tour& Taxis in Brussel heeft dan de PassiveHouse Beurs plaats. Een negentigtal gespecialiseerde standhouders verschaffen er praktische informatie over energiezuinig en passief bouwen. Daarnaast geven lesgevers van het Passiefhuis-Platform het hele weekend lezingen om uit te leggen wat een passiefhuis -een uiterst energiezuinig huis- precies is, waarom zo'n woning comfortabel, gezond, milieuvriendelijk en financieel interessant kan zijn. Praktische vragen kunnen aan een panel van passiefhuisbewoners worden voorgelegd. Op vrijdag 11 september is de beurs al open voor professionelen uit de bouwwereld. Dan worden tijdens een congres de nieuwste evoluties op het vlak van passief bouwen toegelicht.AH. Zaterdag 12 en zondag 13 september. 10 tot 18u in Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Tour et Taxis. Alle info op: www.passivehouse.be. Inschrijvingen symposium: shop.passiefhuisplatform.be Toegang: gratis.