Al jaren krijgt lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers brieven van borstkankerpatiÃ"nten om speciaal voor hen iets te ontwerpen. Want de zoektocht naar de juiste bh na zo'n ingrijpende ziekte is niet evident. Maar omdat het technisch niet haalbaar is om voor elke vrouw speciale lingerie te ontwerpen, nam de Nederlandse een ander initiatief. Ze besloot samen met Jean Klinkenbijl, chirurg-oncoloog aan het Medische Academisch Centrum Amsterdam, een speciale pasavond te organiseren voor (ex) borstkankerpatiÃ"nten om te kijken of ze hen met lingerie uit haar bestaande collecties kon helpen. Het werd een groot succes.

Daarom wordt het initiatief nu uitgebreid en komen er in de maand oktober -borstkankermaand- meerdere van zulke speciale pasavonden in de boetieks van Marlies Dekkers. In samenwerking met Klinkenbijl wordt het personeel ook opgeleid om de vrouwen beter te adviseren bij de keuze van hun lingerie.

Op www.marliesdekkers.com kan u vinden wanneer in welke stores deze pasavonden plaats hebben.

Ann Heylens.

Al jaren krijgt lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers brieven van borstkankerpatiÃ"nten om speciaal voor hen iets te ontwerpen. Want de zoektocht naar de juiste bh na zo'n ingrijpende ziekte is niet evident. Maar omdat het technisch niet haalbaar is om voor elke vrouw speciale lingerie te ontwerpen, nam de Nederlandse een ander initiatief. Ze besloot samen met Jean Klinkenbijl, chirurg-oncoloog aan het Medische Academisch Centrum Amsterdam, een speciale pasavond te organiseren voor (ex) borstkankerpatiÃ"nten om te kijken of ze hen met lingerie uit haar bestaande collecties kon helpen. Het werd een groot succes.Daarom wordt het initiatief nu uitgebreid en komen er in de maand oktober -borstkankermaand- meerdere van zulke speciale pasavonden in de boetieks van Marlies Dekkers. In samenwerking met Klinkenbijl wordt het personeel ook opgeleid om de vrouwen beter te adviseren bij de keuze van hun lingerie. Op www.marliesdekkers.com kan u vinden wanneer in welke stores deze pasavonden plaats hebben. Ann Heylens.