Zelfspot is het begin van alle wijsheid. Het Instagramprofiel 'Millenials of New York' is de satirische versie van de populaire blog 'Humans of New York'. Ze focussen zich op Gen Y jongeren en hun doldwaze avonturen.

Wie tussen 18 en 32 jaar oud is, behoort volgens onderzoekers tot Generation Y, ook wel Millenials of de Peter Pangeneratie genoemd. Volgens studies wil deze generatie liever niet te snel opgroeien, verlangt ze naar erkenning, voelt ze zich verbonden met elkaar door middel van sociale media, verwacht ze entertainment, is ze dol op authenticiteit en houdt ze van snelle communicatie. Hipsters zijn een subgroep binnen deze generatie.

Eigenschappen genoeg om de spot mee te drijven, dacht het team achter deze komische Instagrampagina.

(LP)

Zelfspot is het begin van alle wijsheid. Het Instagramprofiel 'Millenials of New York' is de satirische versie van de populaire blog 'Humans of New York'. Ze focussen zich op Gen Y jongeren en hun doldwaze avonturen. Wie tussen 18 en 32 jaar oud is, behoort volgens onderzoekers tot Generation Y, ook wel Millenials of de Peter Pangeneratie genoemd. Volgens studies wil deze generatie liever niet te snel opgroeien, verlangt ze naar erkenning, voelt ze zich verbonden met elkaar door middel van sociale media, verwacht ze entertainment, is ze dol op authenticiteit en houdt ze van snelle communicatie. Hipsters zijn een subgroep binnen deze generatie. Eigenschappen genoeg om de spot mee te drijven, dacht het team achter deze komische Instagrampagina. (LP)