Axel Vervoordt schenkt de BiÃ"nnale van VenetiÃ"2009 een extra tentoonstelling in het prachtige Palazzo Fortuny. In dit laatmiddeleeuwse stadspaleis, dat ooit herkneed werd door ontwerper Mariano Fortuny, laat hij ons het derde deel zien van een tentoonstellingsreeks die in 2007 begon in VenetiÃ"en vorig jaar vervolgd werd in Parijs.

Onder de mysterieuze titel In-Finitum brengt hij nu samen met enkele Venetiaanse curatoren een collectie kunstwerken bijeen van ronkende namen onder wie Yves Klein, Anselm Kiefer, Rik Wouters, Anish Kapoor, Piero Manzoni, MichaÃ"l Borremans, Ann Veronica Janssens en Koen van den Broek. Voor de gelegenheid werd ook een 'eindeloos' muziekstuk gecomponeerd, dat in het palazzo te horen zal zijn.

Piet Swimberghe

Info: 03 680 14 89.

Axel Vervoordt schenkt de BiÃ"nnale van VenetiÃ"2009 een extra tentoonstelling in het prachtige Palazzo Fortuny. In dit laatmiddeleeuwse stadspaleis, dat ooit herkneed werd door ontwerper Mariano Fortuny, laat hij ons het derde deel zien van een tentoonstellingsreeks die in 2007 begon in VenetiÃ"en vorig jaar vervolgd werd in Parijs. Onder de mysterieuze titel In-Finitum brengt hij nu samen met enkele Venetiaanse curatoren een collectie kunstwerken bijeen van ronkende namen onder wie Yves Klein, Anselm Kiefer, Rik Wouters, Anish Kapoor, Piero Manzoni, MichaÃ"l Borremans, Ann Veronica Janssens en Koen van den Broek. Voor de gelegenheid werd ook een 'eindeloos' muziekstuk gecomponeerd, dat in het palazzo te horen zal zijn.Piet Swimberghe Info: 03 680 14 89.