De eindejaaractie van Oxfam 'Oxfam Pakt Uit' geeft je de kans om een origineel geschenk te kopen en meteen een familie in het Zuiden gelukkig te maken.

Zo kan je dit jaar onder meer een geitje kopen voor een gezin in het Zuiden, jij krijgt dan een wenskaart met een foto van het cadeautje en een badge. De opbrengst van de geschenken gaan naar verschillende partners en projecten zoals een landbouwproject in Mali.

Naast een geitje - de mascotte van de campagne - kan je ook onder andere boompjes, groenten, babykits en schoolborden geven.

Als je zelf ook een origineel cadeau wil schenken, ga dan naar de website van Oxfam, waar je een geschenk kan kiezen. Vervolgens krijg je een enveloppe toegestuurd met daarin een wenskaart met een foto van het gekozen cadeau, een groene enveloppe en de badges. (RDM)De eindejaaractie van Oxfam 'Oxfam Pakt Uit' geeft je de kans om een origineel geschenk te kopen en meteen een familie in het Zuiden gelukkig te maken. Zo kan je dit jaar onder meer een geitje kopen voor een gezin in het Zuiden, jij krijgt dan een wenskaart met een foto van het cadeautje en een badge. De opbrengst van de geschenken gaan naar verschillende partners en projecten zoals een landbouwproject in Mali. Naast een geitje - de mascotte van de campagne - kan je ook onder andere boompjes, groenten, babykits en schoolborden geven. Als je zelf ook een origineel cadeau wil schenken, ga dan naar de website van Oxfam, waar je een geschenk kan kiezen. Vervolgens krijg je een enveloppe toegestuurd met daarin een wenskaart met een foto van het gekozen cadeau, een groene enveloppe en de badges. (RDM)