Wie houdt van de soms absurde reality televisie die Amerika rijk is, moet ervoor zorgen dat de agenda voor deze avond volledig wordt vrijgemaakt. TLC, zowat de grootste entertainmentzender voor vrouwen ter wereld, wordt deze namiddag gelanceerd in België.

Shows als 'LA Ink', 'Say Yes To The Dress', 'Little People, Big World', 'Breaking Amish' en 'Too Ugly For Love?' zullen in de toekomst ook het gezelschap krijgen van eigen Vlaamse programma's. 'We gaan op zoek naar een Vlaams gezicht en zullen ook programma's ontwikkelen voor de Vlaamse markt', klinkt het bij Petra Knoth, zenderdirecteur van TLC.

Enkele highlights:

In 'Breaking Amish' worden vijf Amish jongeren uit hun erg traditionele geloofsgemeenschap geplukt en gedropt in de miljoenenstad New York. Hoe gaan ze om met de vele verleidingen die de 'big apple' te bieden heeft?

Het gezin van Kody telt maar liefst drie vrouwen en twaalf kinderen. Zijn verhaal is te zien in 'Sister Wives', daarin volgen we ook hoe het eraan toe gaat als hij verliefd wordt op een vierde vrouw.

Fans van overdadige, kitscherige jurken en feestjes? Die moeten beslist 'My Big Fat American Gypsy Wedding' volgen. In deze realityshow krijgen we een inkijk in de huwelijkspartijtjes van Amerikaanse Roma-zigeuners. (AB)

Vanaf 17u beschikbaar bij Telenet op kanaal 17 en bij Proximus op kanaal 215.

Wie houdt van de soms absurde reality televisie die Amerika rijk is, moet ervoor zorgen dat de agenda voor deze avond volledig wordt vrijgemaakt. TLC, zowat de grootste entertainmentzender voor vrouwen ter wereld, wordt deze namiddag gelanceerd in België. Shows als 'LA Ink', 'Say Yes To The Dress', 'Little People, Big World', 'Breaking Amish' en 'Too Ugly For Love?' zullen in de toekomst ook het gezelschap krijgen van eigen Vlaamse programma's. 'We gaan op zoek naar een Vlaams gezicht en zullen ook programma's ontwikkelen voor de Vlaamse markt', klinkt het bij Petra Knoth, zenderdirecteur van TLC.Enkele highlights:In 'Breaking Amish' worden vijf Amish jongeren uit hun erg traditionele geloofsgemeenschap geplukt en gedropt in de miljoenenstad New York. Hoe gaan ze om met de vele verleidingen die de 'big apple' te bieden heeft?Het gezin van Kody telt maar liefst drie vrouwen en twaalf kinderen. Zijn verhaal is te zien in 'Sister Wives', daarin volgen we ook hoe het eraan toe gaat als hij verliefd wordt op een vierde vrouw. Fans van overdadige, kitscherige jurken en feestjes? Die moeten beslist 'My Big Fat American Gypsy Wedding' volgen. In deze realityshow krijgen we een inkijk in de huwelijkspartijtjes van Amerikaanse Roma-zigeuners. (AB)Vanaf 17u beschikbaar bij Telenet op kanaal 17 en bij Proximus op kanaal 215.