Wie nog geen activiteiten gepland heeft vanavond en komend weekend kan zich naar het Muntplein in Brussel begeven. De belevingsbibliotheek en communicatiehuis Muntpunt zelf zal zijn deuren nog niet openen op vrijdag, maar er zijn tal van leuke after-work activiteiten voorzien. Op zaterdag en zondag worden er meer dan 100 openingsactiviteiten georganiseerd. Op naar Brussel dus!

Het Muntpunt in Brussel pakt het groots aan. Het weekend van 6,7 en 8 september hebben ze meer dan 100 activiteiten gepland in samenwerking met meer dan 100 partners. Zo kan u vanavond al gaan genieten van een aperitief om 17u, een apero opera om 20u, een geluid- en lichtshow om 22u en als afsluiter een feest met DJ Kong.

Op zaterdag 7 september kan je het informatiehuis dan gaan verkennen. De partners van Muntpunt zullen het gebouw bemannen en de bezoekers wegwijs maken. Ook op het Muntplein valt er wat te beleven die dag. Er zal een stadsavontuurlijk vrijetijdsparcours te vinden zijn waar de avonturiers kunnen muurklimmen, boksen, ropeskippen, voetballen of zich wagen aan de rappelconstructie.

Op zondag 8 september kan je kennismaken met allerlei Brusselse organisaties. In het Muntpunt kunnen bezoekers workshops volgen waar je onder andere kan bijleren over schrijven en knutselen. Op het Muntplein doen we ondertussen alsof de zomervakantie nog niet ten einde is gelopen en nemen we deel aan een stadspicknick. Je kan je tegoed doen aan de lekkernijen die je vindt aan de kraampjes op het plein, maar bezoekers kunnen voor 30 euro ook een picknickmand bestellen op voorhand. Bij vakantie horen natuurlijk ook spelletjes zoals petanque of helemaal zen worden dankzij yoga en tai chi. Surf voor meer info naar de Muntpunt website. (LP)

Wie nog geen activiteiten gepland heeft vanavond en komend weekend kan zich naar het Muntplein in Brussel begeven. De belevingsbibliotheek en communicatiehuis Muntpunt zelf zal zijn deuren nog niet openen op vrijdag, maar er zijn tal van leuke after-work activiteiten voorzien. Op zaterdag en zondag worden er meer dan 100 openingsactiviteiten georganiseerd. Op naar Brussel dus! Het Muntpunt in Brussel pakt het groots aan. Het weekend van 6,7 en 8 september hebben ze meer dan 100 activiteiten gepland in samenwerking met meer dan 100 partners. Zo kan u vanavond al gaan genieten van een aperitief om 17u, een apero opera om 20u, een geluid- en lichtshow om 22u en als afsluiter een feest met DJ Kong. Op zaterdag 7 september kan je het informatiehuis dan gaan verkennen. De partners van Muntpunt zullen het gebouw bemannen en de bezoekers wegwijs maken. Ook op het Muntplein valt er wat te beleven die dag. Er zal een stadsavontuurlijk vrijetijdsparcours te vinden zijn waar de avonturiers kunnen muurklimmen, boksen, ropeskippen, voetballen of zich wagen aan de rappelconstructie. Op zondag 8 september kan je kennismaken met allerlei Brusselse organisaties. In het Muntpunt kunnen bezoekers workshops volgen waar je onder andere kan bijleren over schrijven en knutselen. Op het Muntplein doen we ondertussen alsof de zomervakantie nog niet ten einde is gelopen en nemen we deel aan een stadspicknick. Je kan je tegoed doen aan de lekkernijen die je vindt aan de kraampjes op het plein, maar bezoekers kunnen voor 30 euro ook een picknickmand bestellen op voorhand. Bij vakantie horen natuurlijk ook spelletjes zoals petanque of helemaal zen worden dankzij yoga en tai chi. Surf voor meer info naar de Muntpunt website. (LP)