Na Alexander McQueen was het de beurt aan het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf om zijn creativiteit los te laten op het bagagemerk Samsonite Black Label.

Resultaat is een bagagecollectie bedrukt met vintagevliegtuigjes uit de jaren '50 en '60, de beginperiode van de vliegtuigreizen. De trolleys Harry en Sally verwijzen naar de film When Harry met Sally van Rob Reiner. Het model voor vrouwen oogt ultravrouwelijk met een rode strik en een sluiting als van een portemonnaie. Voor mannen is er een blauw exemplaar en wie meer van discretie houdt, kan opteren voor zwart.

De collectie Samsonite Black Label by Viktor & Rolf is beschikbaar vanaf februari.

Dominique Sohie/ Ann Heylens.

Na Alexander McQueen was het de beurt aan het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf om zijn creativiteit los te laten op het bagagemerk Samsonite Black Label. Resultaat is een bagagecollectie bedrukt met vintagevliegtuigjes uit de jaren '50 en '60, de beginperiode van de vliegtuigreizen. De trolleys Harry en Sally verwijzen naar de film When Harry met Sally van Rob Reiner. Het model voor vrouwen oogt ultravrouwelijk met een rode strik en een sluiting als van een portemonnaie. Voor mannen is er een blauw exemplaar en wie meer van discretie houdt, kan opteren voor zwart.De collectie Samsonite Black Label by Viktor & Rolf is beschikbaar vanaf februari. Dominique Sohie/ Ann Heylens.