Boko Haram wil de islamtische wetgeving sharia in Nigeria invoeren en is tegen een westerse vorm van onderwijs. Kinderen moeten enkel de regels van de sharia leren.

Onder andere de actrices Salma Hayek en Julie Gayet en regisseur Lisa Azuelos droegen bordjes met de sociale media leuze #BringBackOurGirls.

Ze sluiten zich daarmee aan bij de wereldwijde campagne waar ook beroemdheden als Michelle Obama, Francois Hollande, David Cameron en Malala Yousafsai zich sterk voor maken. (MS)

Voor wie de actie wil steunen:

Facebook

Twitter

Boko Haram wil de islamtische wetgeving sharia in Nigeria invoeren en is tegen een westerse vorm van onderwijs. Kinderen moeten enkel de regels van de sharia leren. Onder andere de actrices Salma Hayek en Julie Gayet en regisseur Lisa Azuelos droegen bordjes met de sociale media leuze #BringBackOurGirls. Ze sluiten zich daarmee aan bij de wereldwijde campagne waar ook beroemdheden als Michelle Obama, Francois Hollande, David Cameron en Malala Yousafsai zich sterk voor maken. (MS) Voor wie de actie wil steunen:FacebookTwitter