Brussel is als onze bruisende hoofdstad echt wel de moeite waard. Sommigen komen er enkel om naar kantoor te pendelen, anderen nauwelijks of zelfs nooit. Zij kunnen Brussel alvast virtueel komen ontdekken op de site van 'brusselscreativity'. Ook voor de 'locals' is het een leuke webstek om weetjes en tips over hun geliefde stad verzamelen.

De website 'brusselscreativity' nodigt u uit op een virtuele tour door de stad, die u kennis laat maken met de Brusselse 'levenskunst'. U kan per wijk de vele restaurantjes, winkels en monumenten ontdekken. De site neemt u winkel per winkel, straat na straat mee alsof u er echt bent. De 'must-see's' zijn vergezeld van een foto of filmpje. Wanneer u virtueel terechtkomt in de Louisabuurt, neemt de site u zelfs eventjes terug mee naar de jaren vijftig. Het leuke filmpje toont de Brusselse levenswijze van toen.

Brusselscreativity.be biedt u ook de mogelijkheid om naast de verschillende wijken restaurants, winkels en musea in Brussel op te zoekn. Handig wanneer u bijvoorbeeld een middagje shoppen plant. Na een bezoek aan deze leuke site kriebelt het om Brussel 'in levende lijve' te ervaren.

Ruth Vanden Berghe

Brussel is als onze bruisende hoofdstad echt wel de moeite waard. Sommigen komen er enkel om naar kantoor te pendelen, anderen nauwelijks of zelfs nooit. Zij kunnen Brussel alvast virtueel komen ontdekken op de site van 'brusselscreativity'. Ook voor de 'locals' is het een leuke webstek om weetjes en tips over hun geliefde stad verzamelen.De website 'brusselscreativity' nodigt u uit op een virtuele tour door de stad, die u kennis laat maken met de Brusselse 'levenskunst'. U kan per wijk de vele restaurantjes, winkels en monumenten ontdekken. De site neemt u winkel per winkel, straat na straat mee alsof u er echt bent. De 'must-see's' zijn vergezeld van een foto of filmpje. Wanneer u virtueel terechtkomt in de Louisabuurt, neemt de site u zelfs eventjes terug mee naar de jaren vijftig. Het leuke filmpje toont de Brusselse levenswijze van toen.Brusselscreativity.be biedt u ook de mogelijkheid om naast de verschillende wijken restaurants, winkels en musea in Brussel op te zoekn. Handig wanneer u bijvoorbeeld een middagje shoppen plant. Na een bezoek aan deze leuke site kriebelt het om Brussel 'in levende lijve' te ervaren.Ruth Vanden Berghe