De aanleiding van deze twitterheisa was een opmerking die Trump maakte tijdens een telefonisch interview aan CNN Tonight. Wanneer hem gevraagd wordt naar hoe hij het grote Republikeinse debat ervaren heeft, en of hij nu werkelijk voelde alsof Fox nieuwsanker Megyn Kelly - die het debat leidde- hem viseerde, maakte hij een opmerking die bij heel wat vrouwen kwaad bloed heeft gezet.

"Certainly, I don't have a lot of respect for Megyn Kelly. She's a lightweight and y'know, she came out there reading her little script and trying to be tough and be sharp. And when you meet her you realize she's not very tough and she's not very sharp. She gets out there and she starts asking me all sorts of ridiculous questions, and you could see there was blood coming out of her eyes, blood coming out of her ... wherever."

De wereld stond onmiddellijk op de achterpoten bij het horen van die wherever, ervan uitgaande dat Trump alludeerde op ongesteldheid, al ontkent hij dat zelf in alle toonaarden. Hoewel het waarschijnlijk is dat we de vrouwvriendelijke knuffelbeer, die niet terugdeinst om seksistische opmerkingen te maken over zijn eigen dochter, verkrachting maar een kleintje vindt en dames regelmatig "vet varken" of "vuile hond" als koosnaampje meegeeft, eens op zijn woord mogen geloven, is de weerslag te grappig om te negeren.

Als reactie op deze vermoedelijke verwijzing naar menstruatie, tweeten vrouwen van over heel de wereld updates over hun maandstonden naar de presidentskandidaat.

Laat ons eerlijk zijn: als er iemand verdient om virtueel gewaterboard te worden met menstruatiebloed, dan is Donald Trump toch niet de laatste op de lijst kandidaten.

De aanleiding van deze twitterheisa was een opmerking die Trump maakte tijdens een telefonisch interview aan CNN Tonight. Wanneer hem gevraagd wordt naar hoe hij het grote Republikeinse debat ervaren heeft, en of hij nu werkelijk voelde alsof Fox nieuwsanker Megyn Kelly - die het debat leidde- hem viseerde, maakte hij een opmerking die bij heel wat vrouwen kwaad bloed heeft gezet.De wereld stond onmiddellijk op de achterpoten bij het horen van die wherever, ervan uitgaande dat Trump alludeerde op ongesteldheid, al ontkent hij dat zelf in alle toonaarden. Hoewel het waarschijnlijk is dat we de vrouwvriendelijke knuffelbeer, die niet terugdeinst om seksistische opmerkingen te maken over zijn eigen dochter, verkrachting maar een kleintje vindt en dames regelmatig "vet varken" of "vuile hond" als koosnaampje meegeeft, eens op zijn woord mogen geloven, is de weerslag te grappig om te negeren.Als reactie op deze vermoedelijke verwijzing naar menstruatie, tweeten vrouwen van over heel de wereld updates over hun maandstonden naar de presidentskandidaat. Laat ons eerlijk zijn: als er iemand verdient om virtueel gewaterboard te worden met menstruatiebloed, dan is Donald Trump toch niet de laatste op de lijst kandidaten.