Het succes van One Direction hoeft niet meer beschreven te worden. De populaire Britse prefabpopgroep veroverde in een mum van tijd meisjesharten over heel de wereld met hitjes als 'What Makes You Beautyful', 'Live While We're Young' en 'Kiss You'.

In mei stond de band in het Antwerpse Sportpaleis (en dat zullen we geweten hebben), eind augustus speelt hun langverwachte film 1D3D in de bioscoopzalen en zopas werd bekendgemaakt dat hun pop-up shop '1D World' over enkele weken halt houdt in België.

Van 16 augustus tot en met 7 september kunnen Belgische (en Nederlandse) Directioners hun hart ophalen in het Waasland Shopping Center, waar een winkel van maar liefst 126m² volledig gewijd is aan de Britse popgroep. In deze 1D World pop-up store zullen gadgets, posters, kleding, juwelen, muziek en DVD's van de jongens verkocht worden en er wordt eveneens een karaokepodium en photocorners voorzien.

Voor wie zich afvraagt wat voor toestanden er aangetroffen zullen worden bij de opening van deze shop is onderstaand filmpje -weliswaar op laag volume- verhelderend.Ondergetekende durft zich daar niet te wagen, maar wie haar een sleutelhanger van Liam kan meebrengen scoort flink wat karmapunten. (KS)

Het succes van One Direction hoeft niet meer beschreven te worden. De populaire Britse prefabpopgroep veroverde in een mum van tijd meisjesharten over heel de wereld met hitjes als 'What Makes You Beautyful', 'Live While We're Young' en 'Kiss You'. In mei stond de band in het Antwerpse Sportpaleis (en dat zullen we geweten hebben), eind augustus speelt hun langverwachte film 1D3D in de bioscoopzalen en zopas werd bekendgemaakt dat hun pop-up shop '1D World' over enkele weken halt houdt in België. Van 16 augustus tot en met 7 september kunnen Belgische (en Nederlandse) Directioners hun hart ophalen in het Waasland Shopping Center, waar een winkel van maar liefst 126m² volledig gewijd is aan de Britse popgroep. In deze 1D World pop-up store zullen gadgets, posters, kleding, juwelen, muziek en DVD's van de jongens verkocht worden en er wordt eveneens een karaokepodium en photocorners voorzien. Voor wie zich afvraagt wat voor toestanden er aangetroffen zullen worden bij de opening van deze shop is onderstaand filmpje -weliswaar op laag volume- verhelderend. Ondergetekende durft zich daar niet te wagen, maar wie haar een sleutelhanger van Liam kan meebrengen scoort flink wat karmapunten. (KS)