Véronique introduceert op vrijdag 4 september de eerste pre-work party MORNING MAKER, geïnspireerd op het NY concept Daybreaker.

Vanaf 7u kan je terecht in Maurice, waar een heerlijk tasje koffie, leuke mensen en een supergezond ontbijt deluxe op je staan te wachten. Ook kan je rustig ontwaken met een yogasessie bij opkomende zon (en een panoramisch zicht over Antwerpen als het even kan). Kom gerust met een make-uploos gelaat en naakte nagels want make-up artieste Nanja Massy en nail art queen Elfi De Bruyn zijn ook van de partij.(LP)

-
© -
Véronique introduceert op vrijdag 4 september de eerste pre-work party MORNING MAKER, geïnspireerd op het NY concept Daybreaker. Vanaf 7u kan je terecht in Maurice, waar een heerlijk tasje koffie, leuke mensen en een supergezond ontbijt deluxe op je staan te wachten. Ook kan je rustig ontwaken met een yogasessie bij opkomende zon (en een panoramisch zicht over Antwerpen als het even kan). Kom gerust met een make-uploos gelaat en naakte nagels want make-up artieste Nanja Massy en nail art queen Elfi De Bruyn zijn ook van de partij.(LP)