Maak plaats Brad Pitt. De Amerikaanse president Barack Obama heeft alle mannelijke stijliconen verslagen in een enquête naar de meest stijlvolle man. De rondvraag bij drieduizend mensen gebeurde in opdracht van het Britse kledingmerk Thomas Pink.

De 47-jarige Barack Obama maakt over de hele wereld indruk met zijn maatpakken en gevoel voor stijl. Hij hoeft wat dat betreft dus niet onder te doen voor zijn vrouw Michelle. "Wereldleiders en politici staan doorgaans niet bekend voor hun modegevoel. Daarom is het echt verfrissend dat Obama aandacht besteedt aan zijn uiterlijk", zegt Jonathan Heilbron, CEO van Thomas Pink.

Brad Pitt kwam als tweede uit de bus "omdat hij er zowel in pak als jeans stijlvol uitziet". De derde plaats is voor voetballer David Beckham, die dankzij zijn gevoel voor mode een van de meest gefotografeerde mannen ter wereld is.

Ann Heylens.

Maak plaats Brad Pitt. De Amerikaanse president Barack Obama heeft alle mannelijke stijliconen verslagen in een enquête naar de meest stijlvolle man. De rondvraag bij drieduizend mensen gebeurde in opdracht van het Britse kledingmerk Thomas Pink. De 47-jarige Barack Obama maakt over de hele wereld indruk met zijn maatpakken en gevoel voor stijl. Hij hoeft wat dat betreft dus niet onder te doen voor zijn vrouw Michelle. "Wereldleiders en politici staan doorgaans niet bekend voor hun modegevoel. Daarom is het echt verfrissend dat Obama aandacht besteedt aan zijn uiterlijk", zegt Jonathan Heilbron, CEO van Thomas Pink. Brad Pitt kwam als tweede uit de bus "omdat hij er zowel in pak als jeans stijlvol uitziet". De derde plaats is voor voetballer David Beckham, die dankzij zijn gevoel voor mode een van de meest gefotografeerde mannen ter wereld is. Ann Heylens.