Momenteel staat de teller al op meer dan 2500 nominaties!

Knack en Le Vif Weekend organiseren voor de tweede keer de Weekend Blog Awards om de schijnwerpers te richten op het blogtalent van Belgische bodem. De leukste, inspirerende en beste blogs in verschillende categorieën worden in de bloemetjes gezet.

Onze zoektocht naar Belgisch blogtalent begint bij een nominatieronde, waarbij jullie jullie favoriete blog kunnen nomineren via www.blogawards.be.

Daarna worden de finalisten bekendgemaakt door de Blog Awards-jury - bestaande uit redactieleden van Knack/Le Vif Weekend en de mensen van Enchanté.

Jouw favoriete blogs nog niet genomineerd, surf dan snel naar www.blogawards.be !

Stemmen kan nog tot 17 april !

Momenteel staat de teller al op meer dan 2500 nominaties! Knack en Le Vif Weekend organiseren voor de tweede keer de Weekend Blog Awards om de schijnwerpers te richten op het blogtalent van Belgische bodem. De leukste, inspirerende en beste blogs in verschillende categorieën worden in de bloemetjes gezet. Onze zoektocht naar Belgisch blogtalent begint bij een nominatieronde, waarbij jullie jullie favoriete blog kunnen nomineren via www.blogawards.be. Daarna worden de finalisten bekendgemaakt door de Blog Awards-jury - bestaande uit redactieleden van Knack/Le Vif Weekend en de mensen van Enchanté. Jouw favoriete blogs nog niet genomineerd, surf dan snel naar www.blogawards.be ! Stemmen kan nog tot 17 april !