De nieuwste aanwinst van Litchfield is Stella Carlin, een assertieve gevangene die de aandacht van Piper trekt. Ruby Rose, de Australische actrice die in de huid kruipt van Stella, kreeg heel wat aandacht op sociale media omwille van haar androgyne schoonheid. Heteroseksuele vrouwen en homoseksuele mannen raakten in de war door haar sexy uiterlijk en aantrekkingskracht.

Opnieuw wisten de makers van OITNB een actrice te strikken die bijdraagt aan een meer divers beeld van seksualiteit en gender. Ook Laverne Cox, die de rol van Sophia Burset vertolkt, was een lansbreker in de televisiewereld. Ze is de eerste transgender ooit die genomineerd werd voor een Emmy Award.

Genderneutraal

In het echte leven identificeert Ruby zich als iemand die zich noch man noch vrouw voelt. Ze kwam op haar twaalfde uit de kast en heeft een relatie met Phoebe Dahl, een van de kleindochters van Roald Dahl. Over haar geaardheid zei ze in een interview met de Guardian dat ze 'gender fluid' is en iedere dag wakker wordt op een genderneutrale wijze. In onderstaande video 'Break Free' toont ze hoe het voor haar voelt om de overgang van vrouw naar man te maken.

Best of both worlds

'Het voelt alsof je je aan geen van beide zijden van het spectrum van geslachten bevindt,' lichtte Ruby gender fluidity toe in een interview met Elle. 'Ik ben geen man, maar ik voel me ook niet echt een vrouw, hoewel ik duidelijk wel als een vrouw geboren ben. Ik bevind me dus ergens in het midden, wat - in mijn verbeelding - is alsof je het beste van twee werelden combineert.'

@tayjschilling @lauraprepon definitely a rich moment in TV hahaha

Een foto die is geplaatst door Ruby Rose (@rubyrose) op

(LP)

De nieuwste aanwinst van Litchfield is Stella Carlin, een assertieve gevangene die de aandacht van Piper trekt. Ruby Rose, de Australische actrice die in de huid kruipt van Stella, kreeg heel wat aandacht op sociale media omwille van haar androgyne schoonheid. Heteroseksuele vrouwen en homoseksuele mannen raakten in de war door haar sexy uiterlijk en aantrekkingskracht. Opnieuw wisten de makers van OITNB een actrice te strikken die bijdraagt aan een meer divers beeld van seksualiteit en gender. Ook Laverne Cox, die de rol van Sophia Burset vertolkt, was een lansbreker in de televisiewereld. Ze is de eerste transgender ooit die genomineerd werd voor een Emmy Award.Genderneutraal In het echte leven identificeert Ruby zich als iemand die zich noch man noch vrouw voelt. Ze kwam op haar twaalfde uit de kast en heeft een relatie met Phoebe Dahl, een van de kleindochters van Roald Dahl. Over haar geaardheid zei ze in een interview met de Guardian dat ze 'gender fluid' is en iedere dag wakker wordt op een genderneutrale wijze. In onderstaande video 'Break Free' toont ze hoe het voor haar voelt om de overgang van vrouw naar man te maken.Best of both worlds 'Het voelt alsof je je aan geen van beide zijden van het spectrum van geslachten bevindt,' lichtte Ruby gender fluidity toe in een interview met Elle. 'Ik ben geen man, maar ik voel me ook niet echt een vrouw, hoewel ik duidelijk wel als een vrouw geboren ben. Ik bevind me dus ergens in het midden, wat - in mijn verbeelding - is alsof je het beste van twee werelden combineert.' (LP)