Ook deze maand hebben weer een aantal nieuwe winkels de deuren geopend. Een overzicht.

Francis Ferent
Francis Ferent laat zich niet intimideren door de crisis en zwaaide op 9 juli de deuren open van zijn nieuwe "concept store" in Knokke. Op de 330 vierkante meter met enorme uitstalramen vindt u al de pret-Ã -portercollecite voor volgende winter, zowel voor mannen als vrouwen. Op de tussenverdieping richtte Ferent een lounge in met ongewone objecten, ludieke boeken en originele ideeÃ"n.

Francis FerentKustlaan 66-68 (beter bekend als het Driehoeksplein, Knokke.

Off Shore Legends
Nog in Knokke begint het Belgische 'sport-de luxemerk' Off Shore Legends aan een nieuw hoofdstuk. Na zijn overname in 2008 komt het met een meer uitgepuurde en subtielere collectie. U kan het vernieuwde merk ontdekken in de zopas geopende winkel aan de Kustlaan.

Off Shore LegendsKustlaan 41,Knokke.


GSUS
Ook outletdorp Maasmechelen Village blijft uitbreiden. Sinds 3 juli heeft kledingmerk GSUS er een eigen stek. De 190 vierkante meter is ingericht met een speciaal voor Maasmechelen ontworpen thema: tropical playground. De collecties worden gepresenteerd temidden van kleurige papegaaienprints, vogelkooien en graswanden. Ook in een deel van de collectie komt het vogelthema terug.

GSUSMaasmechelen VillageZetellaan 1003630 Maasmechelen - BelgiÃ"

LEE
Jeansmerk Lee tenslotte heeft op 1 juli een onlinewinkel geopend voor klanten in heel Europa. U kunt de jeans, tops en accessoires van Lee nu dus vanachter uw pc bestellen.

lee-store.com

Ann Heylens.

Ook deze maand hebben weer een aantal nieuwe winkels de deuren geopend. Een overzicht. Francis FerentFrancis Ferent laat zich niet intimideren door de crisis en zwaaide op 9 juli de deuren open van zijn nieuwe "concept store" in Knokke. Op de 330 vierkante meter met enorme uitstalramen vindt u al de pret-Ã -portercollecite voor volgende winter, zowel voor mannen als vrouwen. Op de tussenverdieping richtte Ferent een lounge in met ongewone objecten, ludieke boeken en originele ideeÃ"n. Francis FerentKustlaan 66-68 (beter bekend als het Driehoeksplein, Knokke. Off Shore Legends Nog in Knokke begint het Belgische 'sport-de luxemerk' Off Shore Legends aan een nieuw hoofdstuk. Na zijn overname in 2008 komt het met een meer uitgepuurde en subtielere collectie. U kan het vernieuwde merk ontdekken in de zopas geopende winkel aan de Kustlaan. Off Shore LegendsKustlaan 41,Knokke. GSUS Ook outletdorp Maasmechelen Village blijft uitbreiden. Sinds 3 juli heeft kledingmerk GSUS er een eigen stek. De 190 vierkante meter is ingericht met een speciaal voor Maasmechelen ontworpen thema: tropical playground. De collecties worden gepresenteerd temidden van kleurige papegaaienprints, vogelkooien en graswanden. Ook in een deel van de collectie komt het vogelthema terug. GSUSMaasmechelen VillageZetellaan 1003630 Maasmechelen - BelgiÃ" LEE Jeansmerk Lee tenslotte heeft op 1 juli een onlinewinkel geopend voor klanten in heel Europa. U kunt de jeans, tops en accessoires van Lee nu dus vanachter uw pc bestellen. lee-store.com Ann Heylens.