"Bekijk het als oefenen voor een loopwedstrijd", zegt ontwikkelaar Brennen Belich, die zelf jarenlang met premature ejaculatie worstelde. "Als je dertig minuten aan een stuk wil kunnen rennen, ga je niet trainen door twee minuten te sprinten, moe te worden en op te geven", aldus Belich aan Product Hunt. Met andere woorden: ook als je masturbeert is het belangrijk dat je er geen race van maakt.

De app leert mannen om voorspel te incorporeren wanneer ze masturberen en komt met een timer om hun uithoudingsvermogen bij te houden. Dat klinkt misschien gek, maar het zal de man in kwestie zeker geen windeieren leggen, beweert het bedrijf achter de app. Voor drie dollar kan het alvast geen kwaad om het te proberen, al lijkt het ons dat mannen in een standvastige relatie evengoed kunnen trainen met een liefdevolle en geduldige partner.

"Bekijk het als oefenen voor een loopwedstrijd", zegt ontwikkelaar Brennen Belich, die zelf jarenlang met premature ejaculatie worstelde. "Als je dertig minuten aan een stuk wil kunnen rennen, ga je niet trainen door twee minuten te sprinten, moe te worden en op te geven", aldus Belich aan Product Hunt. Met andere woorden: ook als je masturbeert is het belangrijk dat je er geen race van maakt.De app leert mannen om voorspel te incorporeren wanneer ze masturberen en komt met een timer om hun uithoudingsvermogen bij te houden. Dat klinkt misschien gek, maar het zal de man in kwestie zeker geen windeieren leggen, beweert het bedrijf achter de app. Voor drie dollar kan het alvast geen kwaad om het te proberen, al lijkt het ons dat mannen in een standvastige relatie evengoed kunnen trainen met een liefdevolle en geduldige partner.