De Net-a-porter Group zal tijdens Decoded Fashion London een prijs in ontvangst mogen nemen. Ze worden namelijk galauwerd omwille van hun prestaties op vlak van mode en technologie. Dat meldt WWD.

Decoded Fashion is een initiatief dat ontstaan is om creatieve samenwerkingen tussen gevestigde industriewaarden en nieuwe bedrijven te vieren. Natalie Massenet is de oprichter en CEO van Net-a-porter en zal de award in ontvangst komen nemen op 1 november in Londen. Decoded Fashion wordt ook gesteund door de Britse overheid die blij is dat met dit initiatief de ondernemingszin van de Britten gesteund wordt.

"Ons globaal team heeft heel hard gewerkt om net-a-porter het succes te maken dat het nu is", zegt Nathalie Massenet. "Niks van dit alles zou mogelijk geweest zijn zonder onze klanten die de beste service en modekennis verwachten van ons team." De website net-a-porter is een wereldwijd online verkooppunt voor luxemerken in kledij en accessoires. (RDM)

De Net-a-porter Group zal tijdens Decoded Fashion London een prijs in ontvangst mogen nemen. Ze worden namelijk galauwerd omwille van hun prestaties op vlak van mode en technologie. Dat meldt WWD. Decoded Fashion is een initiatief dat ontstaan is om creatieve samenwerkingen tussen gevestigde industriewaarden en nieuwe bedrijven te vieren. Natalie Massenet is de oprichter en CEO van Net-a-porter en zal de award in ontvangst komen nemen op 1 november in Londen. Decoded Fashion wordt ook gesteund door de Britse overheid die blij is dat met dit initiatief de ondernemingszin van de Britten gesteund wordt. "Ons globaal team heeft heel hard gewerkt om net-a-porter het succes te maken dat het nu is", zegt Nathalie Massenet. "Niks van dit alles zou mogelijk geweest zijn zonder onze klanten die de beste service en modekennis verwachten van ons team." De website net-a-porter is een wereldwijd online verkooppunt voor luxemerken in kledij en accessoires. (RDM)