Net-A-Porter, de grootste online winkel voor designeritems, brengt in de loop van volgend jaar een magazine op de markt. Dat meldt de CEO tijdens een persconferentie in Londen.
Natalie Massenet heeft enkele jaren geleden Net-A-Porter opgericht met een specifiek concept in gedachten; het zou een magazine moeten worden dat kledij verkoopt. CEO Mark Sebba heeft nu gezegd dat Net-A-Porter in de loop van volgend jaar zeker en vast een modemagazine zal publiceren dus het lijkt erop dat Massenet haar concept kan uitwerken.

Ondanks de zelfzekere woorden van Sebba, zijn er toch twijfels of het wel effectief zo ver zal komen. Er was namelijk nog niemand van het bedrijf op de hoogte en er zijn nog geen concrete plannen uitgewerkt.

Indien de plannen toch doorgaan, zullen ze zeker de expertise van Natalie Massenet kunnen gebruiken. Zij heeft namelijk al voor heel wat gerenommeerde namen - waaronder Harper's Bazaar - geschreven. (RDM)

Net-A-Porter, de grootste online winkel voor designeritems, brengt in de loop van volgend jaar een magazine op de markt. Dat meldt de CEO tijdens een persconferentie in Londen. Natalie Massenet heeft enkele jaren geleden Net-A-Porter opgericht met een specifiek concept in gedachten; het zou een magazine moeten worden dat kledij verkoopt. CEO Mark Sebba heeft nu gezegd dat Net-A-Porter in de loop van volgend jaar zeker en vast een modemagazine zal publiceren dus het lijkt erop dat Massenet haar concept kan uitwerken. Ondanks de zelfzekere woorden van Sebba, zijn er toch twijfels of het wel effectief zo ver zal komen. Er was namelijk nog niemand van het bedrijf op de hoogte en er zijn nog geen concrete plannen uitgewerkt. Indien de plannen toch doorgaan, zullen ze zeker de expertise van Natalie Massenet kunnen gebruiken. Zij heeft namelijk al voor heel wat gerenommeerde namen - waaronder Harper's Bazaar - geschreven. (RDM)