Even leek het alsof het meest temperamentvolle supermodel haar leven gebeterd had, maar Naomi Campbell bezorgt journalisten een kanjer van een déjà vu. Want in ItaliÃ"wordt ze opnieuw beschuldigd van geweldpleging.

Ze zou een fotograaf hebben aangevallen op het Siciliaanse eiland Lipari. De man deed zijn verhaal languit aan La Repubblica. "Eerst sloeg ze mij met haar handtas terwijl ze mij uitschold, daarna probeerde ze mij een oorveeg te verkopen. Gedurende enkele seconden zag ik niets meer. Ik hoorde alleen maar dat haar bodyguards en vriendje haar probeerden weg te brengen", aldus de man in de Italiaanse krant.

De lokale politie zegt evenwel dat er geen klacht is ingediend en haar woordvoerder haastte zich om het incident in alle toonaarden te ontkennen.

Ann Heylens.

Even leek het alsof het meest temperamentvolle supermodel haar leven gebeterd had, maar Naomi Campbell bezorgt journalisten een kanjer van een déjà vu. Want in ItaliÃ"wordt ze opnieuw beschuldigd van geweldpleging.Ze zou een fotograaf hebben aangevallen op het Siciliaanse eiland Lipari. De man deed zijn verhaal languit aan La Repubblica. "Eerst sloeg ze mij met haar handtas terwijl ze mij uitschold, daarna probeerde ze mij een oorveeg te verkopen. Gedurende enkele seconden zag ik niets meer. Ik hoorde alleen maar dat haar bodyguards en vriendje haar probeerden weg te brengen", aldus de man in de Italiaanse krant.De lokale politie zegt evenwel dat er geen klacht is ingediend en haar woordvoerder haastte zich om het incident in alle toonaarden te ontkennen.Ann Heylens.