Volgens het Zweedse nieuwsmedium Dagens Nyheter zou de nieuwste luxelijn van H&M "& Other Stories" heten. Het gerucht werd echter nog niet bevestigd door H&M zelf.

Nu H&M bekend maakte dat het inderdaad een nieuwe luxelijn plant, is de klopjacht op de nieuwe naam en logo van die lijn geopend. De website van de Zweedse krant Dagens Nyheter -en in zijn kielzog ook Amerikaanse nieuwsmedia als WWD en fashionista.com- meldt dat 'een Zweeds bedrijf' een klein jaar geleden de naam en het logo voor "& other stories" geregistreerd heeft. De link naar H&M werd snel gelegd, maar bij de kledinggigant wil men voorlopig nog niet reageren op wat ze zelf 'geruchten en speculaties' noemen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd! (KS)

Volgens het Zweedse nieuwsmedium Dagens Nyheter zou de nieuwste luxelijn van H&M "& Other Stories" heten. Het gerucht werd echter nog niet bevestigd door H&M zelf. Nu H&M bekend maakte dat het inderdaad een nieuwe luxelijn plant, is de klopjacht op de nieuwe naam en logo van die lijn geopend. De website van de Zweedse krant Dagens Nyheter -en in zijn kielzog ook Amerikaanse nieuwsmedia als WWD en fashionista.com- meldt dat 'een Zweeds bedrijf' een klein jaar geleden de naam en het logo voor "& other stories" geregistreerd heeft. De link naar H&M werd snel gelegd, maar bij de kledinggigant wil men voorlopig nog niet reageren op wat ze zelf 'geruchten en speculaties' noemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd! (KS)